Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Haredalen 8, 3220 Tisvildeleje

En skønhedsplet på Nordkysten

Andet Andet Andet

Specifikationer

Fritidshus
  • Pris:18.500.000 DKK
  • Ejerudgift:5.430 DKK
  • Boligareal:172 m2
  • Grundareal:4.880 m2
  • Værelser:5
  • Carport:49 m2
  • Bygget/ombygget:1956/2007

En skønhedsplet på Nordkysten

I Tisvilde er der plads til alt, måske netop derfor er sommerhusbyen deroppe på Nordkysten så attraktiv. Naturen er stor og særegen, bare gå en tur i Troldeskoven og Tisvilde Hegn og se. Stranden er kilometerlang, byen er en by med højde og fart, her er sjove loppemarkeder, biograf og togstation, økologisk slagter, berømte badehoteller, caféer og gode restauranter. Men på sommerhusmatriklerne på de gamle kornmarker og i skovens lysninger er her fred og ro, og det er bestemt en god grund til at tage i sommerhus.

Sommerhuset på Haredalen ligger på en 4.880 m2 stor lysning i noget af den smukkeste natur, skovene i Tisvilde kan byde på. Formentlig den smukkeste grund i Tisvilde. Grundene her i kvarteret er store, og de må ikke udstykkes. Det er bygget i 1956 og renoveret i 2003. Med anneks og 172 m2 åbent til kip er det et stort og rummeligt sommerhus med plads til familien med børn og venner på besøg. Stråtaget er bare smukt, og naturligt er det, som det blander sig med skovbund og skovens træer. Det ligger højt i terrænet på en kuperet naturgrund. Ikke meget havearbejde her, og det er jo også en god grund til at tage i sommerhus. Her er rådyr, råbukke og ræve, for skoven har altid været deres.

Tisvilde er en skønhedsplet på Nordkysten med smukke, gamle sommerhuse. Tisvilde Hegn med de gamle træer løber ingen steder, troldene i Troldeskoven er her hele året, det samme er sandet på stranden og molen i vandet. Nogle af de bedste strande på Sjælland ligger her på kysten, brede og børnevenlige er de. Det er altid nemt at finde sit eget lille sted i klitterne. Musikfestivalen i Lejet er populær. Bare rolig, lyden bliver nede i Lejet. Det samme gør det årlige kildemarked med kunsthåndværk, underholdning, mad og drikke. Og så er her nænsomt restaurerede badehoteller, for når dagen er omme, så er det, hvad Tisvilde er: en badeby med det smukkeste lys på Nordkysten.

Bestil salgsmateriale

Haredalen 8, 3220 Tisvildeleje

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Lars Lyngholm Eriksen
Kontaktperson

Lars Lyngholm Eriksen
Partner/filialchef Nordkysten
Ejendomsmægler MDE
lars@eltoftnielsen.dk 60 40 72 92

Maria Løbner Lomidze
Sagsbehandler

Maria Løbner Lomidze
Trainee
loebner@eltoftnielsen.dk 49 19 31 00

Udforsk andre
Fritidshuse til Salg