Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Hannelundsvej 3, 2960 Rungsted Kyst

Lukket vej med privat strand

Plantegning

Specifikationer

Villa
  • Boligareal:210 m2
  • Grundareal:1.568 m2
  • Værelser:6
  • Sagsnr.:IEN6784
  • Energimærke:
    D

Lukket vej med privat strand

Tiden har fokus på etplanshusene fra 50erne og parcelhusene fra 60erne og 70erne. Etplanshusene har mange kvaliteter fra fremsynede arkitekter, og de tidlige af dem er bygget i mursten med vinduer hele vejen rundt, suppleret med vinduer fra gulv til loft og lys, der fylder de inderste rum fra ovenlysvinduer. Lysindfaldet er derfor umiskendeligt, og når husene stadig har en stemme, er det fordi arkitekturen taler til den danske, minimalistiske formgivning af møbler og indretning.
Sådan en signatur har huset på Hannelundsvej i Rungsted. Det er tegnet af Bertel Udsen og bygget i 1957 på en solid grundmuring, så både den indre og ydre del af ydermuren er opført i gule mursten som en flot repræsentant for danske etplanshuse. Det giver så markant og gennemgående et udtryk, at det ikke kunne være tænkt anderledes. Det er et moderne hus med løsninger, der forener ude med inde. Ikke tilfældigt, at huset blev præmieret af kommunen i 1959. Et nybygget hus ville være glad ved tanken.
Etplansløsninger fylder traditionelt meget på en parcelgrund, derfor har de ikke altid de mange kvadratmetre. Men huset på Hannelundsvej har. Det er på 210 m2 med 7 rum i alt og en rigtig god planløsning til familien med børn.Vejen er stille, den ligger på en lukket sidevej til Strandvejen i Rungsted. Til glæde for sommer- og især vinterbadere, er der strandret til huset med mulighed for adgang til en privat badebro, som deles med de andre i badelauget. Porten til badebroen ligger for enden af Hannelundsvej.Rungsted by er en lille by, men alligevel stor og vigtig nok til at huse egen kystbanestation. Den lille by kompenserer Rungsted Havn til gengæld for med et misundelsesværdigt udendørs liv, lækre restauranter og butikker. Pescetarer og seriøse fiskespisere fra det meste af Nordsjælland tager til ’Fiskerikajen’ på Rungsted Havn for at hente friske fisk og havets frugter. Havnen har et levende og aktivt, maritimt miljø, et charmerende mix af havneliv og hyggelige butikker, restauranter og sejlklubber. Her er 11 restauranter og spisesteder i alle klasser –fra den hurtige grillmiddag til den finere gourmetrestaurant. Rungsted by ligger lige oppe ad vejen med hyggelig bymidte og indkøbscenter.

Udforsk andre
Villaer til Salg