Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Hanebjerg Skovvej 5A, 3210 Vejby

Rå afslapning i naturskønt åndehul

Andet

Specifikationer

Fritidshus
  • Pris:5.150.000 DKK
  • Ejerudgift:3.157 DKK
  • Boligareal:75 m2
  • Grundareal:1.200 m2
  • Værelser:4
  • Sagsnr.:IEN10288

Rå afslapning i naturskønt åndehul

Utæmmet natur, frisk luft og stilhed kun afbrudt af fuglesang smelter sammen til et unikt åndehul med oceaner af rum til afslapning. Vejby er med vandet i Kattegat, den maritime natur og danske jordbær og nye kartofler lige om hjørnet, et af de mest attraktive sommerhusbeliggenheder på Sjælland. Hanebjerg Skovvej støder lige op til Heatherhill, et åbent, fredet naturområde med smukke græs- og lyngbevoksede bakker. En kort gåtur på grusvejen, så er man på den ugenerede badestrand med egen strandtrappe og charmerende høfter, hvor både børn og voksne kan nyde sommerlivet og bølgen blå. Huset er bygget i 1990 i et gulv til kip design med store vinduespartier, der byder naturen velkommen, så inde og ude blender sammen og giver rig mulighed for ro og gå i ét med naturen. Det er et meget velholdt sommerhus og ligger privat, og ja, grunden er en naturgrund, men her er beplantet på livet løs. Med 3 soveværelser, 3 hemse og anneks er her masser af plads til familien med børn og venner på besøg. Vejby Strand er et fint, klassisk sommerhusområde, som med sine 49 meter over
havet er det højeste punkt på den Nordsjællandske kyst. Der sker ikke så meget i Vejby, her er stille og roligt. Højde og fart, det er der til gengæld 3 kilometer vestpå i Tisvilde med Musik i Lejet, en uge med fest og ballade. Rågeleje 3 kilometer mod øst er en af de historiske badebyer på Nordkysten med stribede badehuse på stranden.

Bestil salgsmateriale

Hanebjerg Skovvej 5A, 3210 Vejby

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Mathias Nilsson
Kontaktperson

Mathias Nilsson
Ejendomsmægler MDE
nilsson@eltoftnielsen.dk 25 14 79 95

Udforsk andre
Fritidshuse til Salg