Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Halls Alle 9, 2. tv., 1802 Frederiksberg C

En smuk, ældre dame på snart 120 år...

Åbent hus 12. Dec kl. 16:00-17:00
Andet

Specifikationer

Lejlighed
  • Pris:11.450.000 DKK
  • Ejerudgift:4.966 DKK
  • Boligareal:145 m2
  • Værelser:5
  • Byggeår:1904
  • Energimærke:
    C

En smuk, ældre dame på snart 120 år...

Frederiksberg har den lille landsbys kurage og hjerte til at ville og kunne det hele selv. Frederiksberg er Frederiksberg, og slet, slet ikke København, selv om den er lige så omringet af København, som da romerne belejrede en gallisk landsby med Asterix og Obelix. Men med beundringsværdige ejendomme, haverne, parkerne, slottet, dyrene i Zoo, restauraterme, caféerne, museerne, teatrene, kirken, alléerne, tennisbaner, trendy butikker, Lorry, nærværet, musikken, fællesskabet, og man kan blive ved, kan man, har Frederiksberg så stor en identitet og så meget at byde på, at selv København må være lidt misundelig.
Halls Allé er en stille og rolig sidevej til Vesterbrogade med Søndermarken lige om hjørnet. Ejendommen nummer 9 er fra 1904, altså en smuk, ældre dame på snart 120 år, hvis man ellers må sige det i disse woketider. Men smukke ejendomme har det med at stå på deres matrikler i mange år, tak, siger vi bare. Lejligheden på 2. sal er på 145 m2, ja, og har noget så sjældent som 5 stuer en suite, som man siger i La France. Det er en lejlighed med masser af håndværk, den smukkeste stuk, rosetter, høje paneler, tunge fyldningsdøre, radiatorskjulere, højt til loftet. Sådan byggede man til glæde for det menneskelige øje i begyndelsen af 1900-tallet.

Her er grønt og stille, fuglesang fra træerne og landsbystemning. Søndermarken, den ser man fra vinduerne, som ligger stik sydvest, altså sol hele dagen, masser af lys. Halls Allé ligger på kanten af det hippe og unge Vesterbro og ikke langt fra Frederiksberg Have. Haven er en landskabshave designet til at gå på opdagelse i. Her er søer, snoede stier og planlagte overraskelser. Halls Allé har grønne træer og smukke ejendomme med forhaver, for Halls Allé er en civiliseret allé.


Bestil salgsmateriale

Halls Alle 9, 2. tv., 1802 Frederiksberg C

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Louise Schøtt Kristensen
Kontaktperson

Louise Schøtt Kristensen
Ejendomsmægler MDE
Cand.merc.IMM
kristensen@eltoftnielsen.dk 27 29 30 74

Cornelia Linnet
Sagsbehandler

Cornelia Linnet
Trainee
Finansøkonom, SoMe ansvarlig
cornelia@eltoftnielsen.dk 70 70 12 43

Udforsk andre
Lejligheder til Salg