Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Gyvelvej 22, 3100 Hornbæk

Gyvelvej 22

Plantegning

Specifikationer

Fritidshus
  • Boligareal:158 m2
  • Grundareal:1.386 m2
  • Værelser:4
  • Byggeår:2018

Gyvelvej 22

Luksus retreat i Hornbæk

Hornbæk er et charmerende gammelt fiskerleje med den mest fantastiske lange kyststrækning med sand strand og klitter. Hornbæk Strand er kåret til at være en af landets bedste og smukkeste strande og man indser hurtigt hvorfor. Det samme indså den mondæne del af københavnerne tilbage i tiden, hvilket var grunden til, at de placerede deres sommerhuse i Hornbæk. Sidenhen er byen blomstret op og er blevet et sandt sommerparadis med adskillige spisesteder, specialbutikker, caféer og naturligvis den billedskønne havn.

Ejendommen er placeret på en af de mest eftertragtede veje i det eksklusive område Kildekrog. Her er der skruet helt op for den ægte sommerhusstemning med en placering mellem grusstier og store løv- og fyrretræer. Huset er designet og opført af den anerkendte virksomhed The Brandt Studio v/ Julie Brandt, hvilket betyder at kvaliteten og detaljerne er i højsædet.
Ved ankomsten ses det tydeligt, at ejendommen er opført i New England-stil, men med et nordisk touch. Træbeklædningen er lysegrå, vinduerne er mørkegrå og tagpappet er af shingles. Rundt om huset er der anlagt store, fredelige og solrige terrasser, hvoraf fliserne er i en smuk sandsten.
Når hoveddøren åbnes, er man ikke i tvivl om, at det er et high-end sommerhus, man bevæger sig ind i. I den ene ende af huset er master-bedroom med skabe placeret med badeværelse en-suite, mens der i den anden ende er 2 soveværelser og et badeværelse. I sommerhusets hjerte finder man et enestående rum, hvor køkken, stue og spiseplads er samlet i ét. Der er et fantastisk lysindfald, loft til kip og loftet over stuen er opført i træmateriale. Dette understreger stilmixet mellem tribal og nordisk. Den varme østlige tribal stil, kombineret med den køligere nordiske stil, giver en fornemmelse af afdæmpet luksus og sindsfred. Alle materialer er i særklasse. Køkkenet er et snedkerkøkken i røget eg, gulvene er grålige egetræsplanker og materialer som natursten og marmor er anvendt i opførelsen af denne Hornbækperle. Ydermere er der indlagt gulvvarme i hele ejendommen således, at man kan nyde ejendommen i de barske vintermåneder. Et sommerhus, hvor intet er overladt til tilfældighederne.

De nye ejere af Gyvelvej 22, har mulighed for selv at bygge et anneks med 1 til 2 værelser samt badeværelse. Der er allerede anlagt kloak og el.
Indretningen af ejendommen kan tilkøbes, hvis dette ønskes.Udforsk andre
Fritidshuse til Salg

Edenvej 10A, Horneby Fælled, Hornbæk

Fritidshus

Edenvej 10A, Horneby Fælled, Hornbæk

Pris

7.000.000 DKK

Boligareal

109 m2

Grundareal

1.973 m2

Værelser

4

Månehøjen 19, Hornbæk

Fritidshus

Månehøjen 19, Hornbæk

Pris

7.500.000 DKK

Boligareal

84 m2

Grundareal

956 m2

Værelser

4

Villingebækvej 39, Horneby Fælled, Hornbæk

Fritidshus

Villingebækvej 39, Horneby Fælled, Hornbæk

Pris

4.595.000 DKK

Boligareal

90 m2

Grundareal

1.182 m2

Værelser

3