Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Gudmindrup Skovvej 37, Gudmindrup Lyng, 4573 Højby

Bred og lang er den, her er klitter med strå, der stikker...

Plantegning

Specifikationer

Fritidshus
  • Boligareal:100 m2
  • Grundareal:2.662 m2
  • Værelser:3
  • Bygget/ombygget:2005/2008

Bred og lang er den, her er klitter med strå, der stikker...

Hvis ikke Gudmindrup Strand midt i Sejerø Bugt er den bedste strand på Sjælland, så er den ubetinget den næstbedste. Bred og lang er den, her er klitter med strå, der stikker, og med det hvideste sand er den lavvandet. Ikke noget at sige til at børn med små tæer på små fødder på små ben elsker stranden her. Når de små er glade, så er mor og far også. Det samme er solslikkerne, læsehestene, teenagerne og mormor og morfar. Med bemandet livredertårn er den en strand med opsyn hele sommerferien. Vandet er Kattegat med det måske reneste vand på Sjælland.

Sommerhuset på Gudmindrup Skovvej er det næstsidste sommerhus på vejen. Grundene her ligger langt fra hinanden, de er store og må ikke udstykkes. Huset ligger ved 2. række til vandet med den allerbedst beliggende syd- og vestvendte terrasse, så her er sol hele dagen og salt og vand i luften, når vejret bider tænder. Det er et sommerhus på 118 m2 og 21 m2 overdækket terrasse, men med loft til kip fornemmes det meget større, for rum handler lige så meget om m3 som m2. Stort køkkenalrum, stor stue, store værelser, stor terrasse, stor grund på 2.662 m2 og privat vej på 159 m2. Alt er stort, også naturen. Huset er bygget i 2005, og haven, ja, den passer næsten sig selv. Mange tak for det. Det er et moderne og topisoleret sommerhus med udsigt til Veddinge Bakker, familien med børn får det godt her. Her er rådyr og harer om morgenen, her er fred og ro. Og med den nye omfartsvej tager det bare 60 minutter at køre fra og til København.

Den lokale kro har de bedste anmeldelser fra Tripadvisor, og så ligger Dragsholm Slot med Michelin restauranten lige i nærheden. Naturen er smuk heroppe i Nordvestsjælland. Rørvig ligger et lille kvarter væk. Her går færgen til Hundested, hyggeturen, kaldes den, til gengæld tager det noget længere i tid end den nye omfartsvej.

Udforsk andre
Fritidshuse til Salg

Gjorslevvej 4, Højby Lyng, Højby

Fritidshus

Gjorslevvej 4, Højby Lyng, Højby

Pris

2.995.000 DKK

Boligareal

80 m2

Grundareal

1.240 m2

Værelser

3

Koralvænget 14, Rørvig

Fritidshus

Koralvænget 14, Rørvig

Pris

5.195.000 DKK

Boligareal

188 m2

Grundareal

2.036 m2

Værelser

3

Telegrafvej 19, Rørvig

Fritidshus

Telegrafvej 19, Rørvig

Pris

4.695.000 DKK

Boligareal

98 m2

Grundareal

828 m2

Værelser

3