Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Grøndahlsvej 9, Munkerup, 3120 Dronningmølle

Her kommer adjektiverne marcherende

Andet

Specifikationer

Fritidshus
  • Pris:12.850.000 DKK
  • Ejerudgift:11.985 DKK
  • Boligareal:101 m2
  • Grundareal:1.682 m2
  • Værelser:5
  • Carport:36 m2
  • Sagsnr.:IEN10327

Her kommer adjektiverne marcherende

Måbeord som næh, aiii, wow, hold da op og jamen altså er de første, der forlader de flestes munde, når de står i haven og på skræntkanten og kigger ud over Øresund hele vejen til Kullen i Sverige. Herefter tier sproget stille et par sekunder, og så kommer adjektiverne ellers marcherende sammen med klichéerne: fantastisk, mageløst, imponerende, super. Udsigten fra Grøndalsvej 9 i Dronningmølle er en af de bedste på Nordkysten, den er altid aldrig den samme, lyset er i evig forandring, vandet skifter farve, viser tænder, går i havblik, og så sejler 35.000 skibe forbi hvert år, altså noget at se på, også når der er uvejrsdage med salt og vand i luften.

En zigzagtrappe på 50 trin går ned til den børnevenlige strand. Børnevenlige badestrande kan forældre godt lide, og det kan børn også. På stranden i Dronningmølle er alle glade. Huset er på 101 m2 bygget i 1932 og ombygget i 1999. Velholdt er det. Næsten på meteren ligger det midt imellem Hornbæk og Gilleleje. Grunden er på 1.682 m2 med en have, der er nem at passe. Tak for det. Grøndalsvej er en lukket vej, og huset er et af de sidste på vejen. Ingen trafik.

Solnedgange, de opleves ikke bedre end her. Gerne med et glas kold rosé i hånden. Dronningmølle by er ikke en større by, slet ikke. Det er Hornbæk derimod, som ligger 10-12 cykelminutter ad Nordkyststien, som går langs kysten hele vejen til havnen. Til forskel fra så mange andre sommerbyer er Hornbæk også fuld af liv om vinteren.

Bestil salgsmateriale

Grøndahlsvej 9, Munkerup, 3120 Dronningmølle

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Lars Lyngholm Eriksen
Kontaktperson

Lars Lyngholm Eriksen
Partner/filialchef Nordkysten
Ejendomsmægler MDE
lars@eltoftnielsen.dk 60 40 72 92

Maria Løbner Lomidze
Sagsbehandler

Maria Løbner Lomidze
Trainee
loebner@eltoftnielsen.dk 49 19 31 00

Udforsk andre
Fritidshuse til Salg