Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Granvej 29A, Reersø Str, 4281 Gørlev

Spritnyt sommerhus i vestmidtsjælland...

Andet

Specifikationer

Fritidshus
  • Boligareal:100 m2
  • Grundareal:1.200 m2
  • Værelser:3
  • Sagsnr.:IEN11012

Spritnyt sommerhus i vestmidtsjælland...

Reersø er en halvø i Nordvestsjælland. Ja, verdensberømt er den måske ikke, selv om her er så smukt så smukt med fredede kystlandskaber, klinter mod vest og vådområder mod øst. I byen Reersø er der fredede og bevaringsværdige gårde helt tilbage fra 1700-tallet, og en hyggelig havn få køreminutter fra huset. På kortet over Sjælland ser Reersø ud til at snyde sig lidt til stedbetegnelsen Nord, for med en placering mellem Kalundborg og Korsør ligger Reersø unægtelig i vestmidtsjælland.

På Grandvej 29A står et spritnyt og pivlækkert sommerhus bygget af de bedste materialer på 2. række til vandet på en 1.200 m2 naturgrund, men det opleves som 1. række, da der er et stort strandbeskyttet område foran huset. Herudover er der en privat sti ved siden af huset, som sikrer direkte adgang til vandet. Huset er på 100 pivlækre m2, er her plads til den store familie og venner på overnattende besøg. Terrassen rundt om hele herligheden er bygget i hårdt træ, og her er selvfølgelig sol hele dagen. Opvarmning med luft til vand med gulvvarme overalt, en Rolls-Royce-løsning i lærebogen for opvarmning. Alt er lige til at flytte ind i. De nye ejere får et sommerhus uden vedligeholdelse de næste mange år på en af de mest uberørte, storslåede naturgrunde med vilde blomster helt ned til stranden i det vestlige Sjælland.

Selv om naturen er stor, vild og autentisk, og vandet i Jammerland Bugt noget af det reneste på Sjælland, er Reersø ikke et overrendt sommerhusområde. I en tid, hvor de populære, klassiske sommerlandsområder er fyldt med glade turister hele sommeren, kan det for nogle give god mening at orientere sig et andet sted. Her er halvøen Reersø et rigtig godt bud. Også når det gælder prisen. Det tager 1 time og 20 minutter at køre til sommerhuset fra København.

Udforsk andre
Fritidshuse til Salg