Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Grævlingehøjvej 41, 3300 Frederiksværk

Da Kregme Kirke fik en lille næse

Andet

Specifikationer

Fritidshus
  • Boligareal:201 m2
  • Grundareal:2.872 m2
  • Værelser:4
  • Garage:87 m2
  • Sagsnr.:IEN7279

Da Kregme Kirke fik en lille næse

Kregme i Frederiksværk er en del af Fjordlandet, som er en fælles betegnelse for de naturskønne områder omkring Roskilde Fjord, Isefjord, Holbæk Fjord og Lammefjorden. Byerne i Fjordlandet gemmer på interessante historier. For eksempel historien om Kregme Kirke, hvis kirketårn peger mod vest og ikke mod øst. Det fik kirken en lille næse for med navnet Kregme, for Kregme betyder ’omvendt’ på gammeldansk.

Grævlingehøjvej ligger ud til Roskilde Fjord i Kregme. Med hovedhus, anneks, garage og pool hus er det et stort sommerhus med 201 m2 beboelse. Det hele ligger på en kuperet grund på 2872 m2. Her er 6 soveværelser med plads til dobbeltsenge, så her er plads til familie og mange overnattende venner. Det er bygget i 2003 og løbende vedligeholdt. Kvarteret er en oase med kun 55 sommerhuse, som en lille menighed, der sætter pris på fred og ro, at være væk fra det hele, og glæden ved den lille, private jollehavn, de er fælles om. Mange bor her hele sommeren og pendler til arbejde i København, en tur på 35 minutter. Med vejnavnet Grævlingshøjvej er her selvfølgelig grævlinger, men det er ikke et samtaleemne. Ingen har set dem. De er meget sky og jager deres regnorme om natten.

Med Kregme, Frederiksværk, Kikhavn, Liseleje, Asserbo, Tisvilde, Arresø og Kattegat er sommerlandet heroppe en smeltedigel af nogle af de mest populære sommerhusbyer på Sjælland.
Der er mange Frederik-stednavne i Danmark. Det er et flittigt kongenavn, derfor er mange stednavne i Danmark afledt af Frederik. Frederiksværk er opkaldt efter Frederik 5. Byen er domineret af kanalen, der forbinderrresømed Roskilde Fjord.Udforsk andre
Fritidshuse til Salg