Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Godthaabsvej 29, 4300 Holbæk

Jaaa, det er nok ikke så ringe endda ...

Andet

Specifikationer

Villa
  • Pris:4.695.000 DKK
  • Ejerudgift:3.219 DKK
  • Boligareal:223 m2
  • Grundareal:355 m2
  • Kælder:64 m2
  • Værelser:8
  • Sagsnr.:IEN10475
  • Energimærke:
    D

Jaaa, det er nok ikke så ringe endda ...

Jaaa, det er nok ikke så ringe endda …

Midt i Holbæk, midt i en af de hurtigst voksende byer på Sjælland, midt i et stille og roligt villakvarter med bump på vejene, børnefamilier og familier i alle aldre. At bo her, jaaa, det er nok ikke så ringe endda, som de underspillet og med vanlig charme ville sige derovre i Jylland, når noget næppe bliver meget bedre.

Godthaabsvej ligger midt i Holbæk. Det er et af de allerbedste kvarterer i byen. Med gåafstand til alle indkøb, caféerne, og de lækre forretninger. Her er ikke langt til noget, heller ikke det gode naboskab, de grønne områder og til havnen, med udsigten over fjordvandet. Det er bygget i 1912, er på 223 m2 og ligger på en 355 m2 stor grund. Det ligger højt i terrænet med den bedste udsigt fra 2. sal til byens kirker og det meste af byen. Familien med børn får det godt her. Det er et velholdt hus med mange rum og stuk i loftet og al den charme, der kommer i et hus med lidt over 100 års historie.

Kulturbiografen Frysehuset åbnede for nogle år siden i et tidligere frysehus på det gamle havneområde. Mange af havnens tidligere virksomheder er lukket, og den gamle industrihavn er ved at blive omdannet til væresteder, hvor holbækkerne kan samles om fælles aktiviteter. Eksempelvis Filmtorvet, hvor Holbækgenserne opfordres til at skabe deres egne arrangementer i Holbæk Havn. Og så er der mange skoler og gymnasier i Holbæk, private og kommunale, og det er ikke tilfældigt, at mange vælger at flytte til byen. Med masser af kultur, Holbæk Sportsby, regionalt sygehus, uddannelsesinstitutioner og restauranter er her mange arbejdspladser. Og så ligger det hele bare en time fra København.

Bestil salgsmateriale

Godthaabsvej 29, 4300 Holbæk

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Nicklas Høstrup Holbek
Kontaktperson

Nicklas Høstrup Holbek
Filialchef Holbæk
Salg og vurdering
nicklas@eltoftnielsen.dk 20 82 35 43

Nina Rygaard Nielsen
Sagsbehandler

Nina Rygaard Nielsen
Trainee
nina@eltoftnielsen.dk 70 20 21 05

Udforsk andre
Villaer til Salg