Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Gl Strandvej 145, 3050 Humlebæk

Vi har alle en særlig forkærlighed for det oprindelige...

Åbent hus uden tilmelding
3. Jul 12:00-12:30
Andet Andet Andet

Specifikationer

Villa
  • Pris:15.995.000 DKK
  • Ejerudgift:8.404 DKK
  • Boligareal:114 m2
  • Grundareal:402 m2
  • Værelser:5
  • Sagsnr.:IEN11105
  • Energimærke:
    E

Vi har alle en særlig forkærlighed for det oprindelige...

Sletten i den sydlige del af Humlebæk og den maritime kultur med havn og strand er en romantisk, autentisk og eftertragtet tidslomme, men sådan har det bestemt ikke altid været. Selv om vi alle har en særlig forkærlighed for det oprindelige, så var der for 150 år siden ikke meget romantik i at være fisker i Sletten. Det var bare hårdt og slidsomt arbejde det meste af året.

Omkring 150 fiskerhuse omkranser Sletten Havn. Man hører ikke så meget om dem, for de er meget, meget sjældent til salg. De går i arv til næste generation, så de lever et stille liv. Gl. Strandvej 145 har været ejet af den samme familie siden 1850erne. I over 170 år har familien sagt godnat og godmorgen med egen sandstrand og udsigt til vandet i Øresund med Tycho Brahes Hven i horisonten. Men arven skal brydes, nu skal en ny familie flytte ind.

Huset selv er en tidslomme, et lille museum for et hus genopbygget i 1962. Pænt, velholdt og meget charmerende er det. Huset er på 114 m2 med en udestue på 16 m2. Grunden er på 402 m2, og ligger lige ud til Øresund. Stranden er børnevenlig. Mange sejler kajak og padler paddleboards på vandet.

Der er stadig fiskeri i Sletten Havn, og Restaurant Sletten, ja, den er en af de bedste restauranter i Nordsjælland. Fiskeforretningen er populær, det samme er iskageboden og bådklubben, som også har et menukort.

Fra Gl. Strandvej er der mindre end 2 kilometer til Kunstmuseet Louisiana i Humlebæk. Vil en lille og ukendt by gerne på verdenskortet, er opskriften meget enkel: Gør som Humlebæk i Danmark og Bilbao i Spanien, byg et fantastisk museum og fyld det med kunst og interessante udstillinger, der forfører og bevæger sit publikum.


Bestil salgsmateriale

Gl Strandvej 145, 3050 Humlebæk

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Sune Bjerno
Kontaktperson

Sune Bjerno
Ejendomsmægler MDE
sune@eltoftnielsen.dk 20 87 81 82

Philip Boel
Sagsbehandler

Philip Boel
Trainee
Finansbachelor
philip@eltoftnielsen.dk 32 42 29 60

Udforsk andre
Villaer til Salg