Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Gjørlingsvej 7, 2900 Hellerup

Der er forskel på folk. Det er der også på villaer...

Andet Andet Andet Andet Andet Andet Andet Andet Andet Andet Andet Andet Andet

Specifikationer

Villa
 • Pris:29.000.000 DKK
 • Ejerudgift:9.166 DKK
 • Boligareal:244 m2
 • Grundareal:1.017 m2
 • Kælder:110 m2
 • Værelser:7
 • Carport:48 m2
 • Bygget/ombygget:1918/2006
 • Energimærke:
  C

Der er forskel på folk. Det er der også på villaer...

Patricier i patriciervilla, hvad i alverden betyder det? Forskel, såmænd, forskel. Fra 1860erne til 1930 blev der bygget en del af dem i Danmark. En patricier var en person fra det bedre borgerskab, som fik en højt placeret stilling som embedsmand i det gamle Rom. Altså forskel på folk, ligesom der også er forskel på villaer. Patriciervillaer er store, ekstravagante i materialevalg, og de er bygget med mange håndværksdetaljer som stuk, høje paneler, vægpaneler og smukke fyldningsdøre.

Gjørlingsvej 7 i Hellerup er en patriciervilla fra 1918, som har været skilt ad og er blevet bygget op igen, så alt ude og inde på de 4 etager er renoveret helt i bund til en uforskammet lækker bolig på 386 etagemeter. Her er højt til loftet, selvfølgelig, også i kælderen og på førstesalen, for følelsen af rum handler ikke kun om plads i m2. Huset ligger helt rigtigt på den 1.017 m2 store ugenerede grund. Masser af lys inde, masser af lys ude. Flere terrasser og en ekstra bonus er den overdækkede terrasse, som forlænger sæsonen i begge ender. En børnefamilie får en privilegeret hverdag her.

I Hellerup fører alle veje til vandet, havnen, skoven, Strandvejen og København. Her er kulturelle herlighedsværdier som egen badeanstalt, lystbådehavn, skov, strandpark og strandvej med caféer, restauranter og lækre butikker. Hellerup er den første landsby, som kusk og hestevogn mødte langs Øresundskysten på vej ud af det nordlige København. Hellerup blev den mest eftertragtede by, det var her, velhavere valgte at bygge deres landsteder, lystgårde og palæer. Og så har Hellerup har de bedste institutioner og skoler, private som kommunale. Det bliver ikke meget bedre.


Bestil salgsmateriale

Gjørlingsvej 7, 2900 Hellerup

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Christina Linnet
Kontaktperson

Christina Linnet
Salgschef
Cand.merc.
linnet@eltoftnielsen.dk 24 24 74 55

Nana Manniche Lillelund
Sagsbehandler

Nana Manniche Lillelund
Ejendomsmægler MDE
lillelund@eltoftnielsen.dk 41 34 86 12

Udforsk andre
Villaer til Salg