Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Gentoftegade 33, 2. th., 2820 Gentofte

Hvis en hjørneejendom sagde farvel og tak...

Åbent hus uden tilmelding
26. Jun 13:20-13:40
Andet

Specifikationer

Lejlighed
  • Pris:8.650.000 DKK
  • Ejerudgift:3.957 DKK
  • Boligareal:154 m2
  • Værelser:5
  • Sagsnr.:IEN10867
  • Energimærke:
    C

Hvis en hjørneejendom sagde farvel og tak...

Hjørneejendomme, de har karakter. De definerer hjørner, om det så er små hjørner eller store hjørner på små eller store gader. Lige meget. De kan være så definerende, at gaden ville miste sin identitet, hvis en hjørneejendom over natten pludselig sagde farvel og tak for denne gang.

Midt i Gentofte by, midt på hovedgaden mellem slagter og bager og hotel og supermarked og biograf og kebab og juicebar og pizzeria og café og materialist og lækre forretninger og kirke og en Michelin-stjerne-restaurant og … ja, på hjørnet af Gentoftegade og Adolphsvej, der står en markant ejendom, og det har den såmænd gjort de sidste 122 år som et lille slot med tårn og dekoreret facade. Juulsborg hedder den. Lejligheden på 2. sal er herskabelig, som man siger om store lejligheder med stuk, rosetter med elektrisk lys, højt til loftet, høje paneler, trælistede fyldningsdøre og originale egetræsparketgulve. Fint og fornemt er den bygget, og sådan er den stadig. Tak for det. Det er dansk håndværk i sin bedste tid, Skønvirketiden, som i begyndelsen af 1900-tallet gav en kærlig lussing mod dovenskabet i byggeriet. Den er på 154 m2, renoveret helt i bund med pejs og lige til at flytte ind i med privat parkeringsplads i gården.

Der er små 75.000 indbyggere i Gentofte Kommune. Den begyndte som en lille landsby, og det er, hvad Gentoftegade er i dag. Gentofte Sø og Brobæk Mose er EU habitatområde, som forpligter Danmark til at bevare og genoprette naturen. Gentofte Sø er derfor én af de reneste søer i Region Hovedstaden. Den er 2,6 kilometer i omkreds, en fin distance for en tur rundt om søen med hunden. Fra Gentoftegade er der bare 10 minutter til København og 25 minutter til Lufthavnen.

Bestil salgsmateriale

Gentoftegade 33, 2. th., 2820 Gentofte

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Nanna Frederikke Juhl
Kontaktperson

Nanna Frederikke Juhl
Filialchef Hellerup
Ejendomsmægler MDE
nanna@eltoftnielsen.dk 42 91 08 81

Nana Manniche Lillelund
Sagsbehandler

Nana Manniche Lillelund
Trainee
Finansbachelor
lillelund@eltoftnielsen.dk 70 70 20 05

Udforsk andre
Lejligheder til Salg