Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Gardes Alle 28, 2900 Hellerup

Højt til himlen, bogstaveligt talt . . .

Andet Andet Andet Andet Andet

Specifikationer

Villa
 • Pris:49.000.000 DKK
 • Ejerudgift:10.661 DKK
 • Boligareal:247 m2
 • Grundareal:710 m2
 • Kælder:123 m2
 • Værelser:8
 • Carport:36 m2
 • Byggeår:1911
 • Energimærke:
  D

Højt til himlen, bogstaveligt talt . . .

Sundvejene, det er de små sideveje fra Strandvejen ned mod vandet. Nogle af dem har en lille strand for enden af vejen, hvor vinterbadere krammer mørket med gåsehud under badekåben. Sundvejene er Hellerups mest attraktive veje med ejendomme, der ikke bygges mere. Men kulturen er her. Historiske bygninger er en del af vores kulturarv, for det klassiske håndværk giver fortiden nutidighed. Men arkitekturens historie handler ikke kun om bygninger og stilarter. Den er også et certifikat på, hvordan vi har levet gennem tiderne.

Gardes Allé er en sundvej, og næsten helt nede i bunden af alléen står en palævilla fra 1911 på 415 etagemeter. I sin arkitektur er det et klassisk hus for sin tid, hvor den massive bygningskrop har palævillaens udnyttelse af 1. salens fulde lofthøjde, altså ingen skråvægge. Her er højt til loftet, og himlen også for den sags skyld, for alle 4 etager er inden for de sidste par år renoveret helt i bund med de absolut bedste løsninger. Med køkken fra Simonsen & Czechura og Dinesen knastfrie plankegulve er niveauet lagt. Her er de smukkeste paneler, stuk og rosetter, for det håndværk er også en signatur for palævillaen. Grunden er på 710 m2 med en have, der er anlagt for at passe sig selv. Fra køkkenet er der hele 2 flotte fløjdøre ud til den store sydvendte terrasse hvor der er sol hele dagen.

Ikke mange byer 10 minutter fra København fører til kulturelle herlighedsværdier som egen badeanstalt, sandstrand, lystbådehavn, skov, slot, park og strandvej med caféer, restauranter og lækre butikker. Men Hellerup gør. Derfor er det heller ikke tilfældigt, at nogle af de mest eftertragtede ejendomme ligger på de små sundveje i Hellerup. Fra Gardes Allé er der gå- og cykelafstand til det hele samt til Waterfront.

Bestil salgsmateriale

Gardes Alle 28, 2900 Hellerup

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Christina Linnet
Kontaktperson

Christina Linnet
Salgschef
Cand.merc.
linnet@eltoftnielsen.dk 24 24 74 55

Alexander Toft Rasmussen
Sagsbehandler

Alexander Toft Rasmussen
Trainee
Markedsføringsøkonom
alexander@eltoftnielsen.dk 70 70 20 05

Udforsk andre
Villaer til Salg