Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Galionsvej 7, 3. 1., 1437 København K

Fra kold krig til varm sauna...

Andet Andet Andet

Specifikationer

Lejlighed
  • Pris:14.500.000 DKK
  • Ejerudgift:6.158 DKK
  • Boligareal:158 m2
  • Værelser:4
  • Bygget/ombygget:1952/2003
  • Energimærke:
    C

Fra kold krig til varm sauna...

Historien om Holmen er gammel som tiden er siden Christian den 5. 300 års militærmaritim historie blev det til. Da den kolde krig for alvor blev skudt i gang, undskyld billedsproget, ja, så byggede forsvarsministeriet Motortorpedobådshallen i 1954. Farvel til den små 50 år senere, i dag står her 68 lejligheder bygget på det samme fundament. Så i stedet for kold krig, uvenskab og torpedobåde, kan man i dag sidde sammen i den varme fællessauna og hoppe i vandet, hvis man også er til det. Tegnestuen Vandkunsten har tegnet den nye Torpedohal, og den er så vellykket, at arkitektstuderende fra nær og fjern besøger Holmen.

Og det er da til at forstå. Lejligheden på Galionsvej 7 er en penthouse med øst- og sydvendt terrasse, rå og elegant er den med sit industrielle udseende, men også med den berøring, som er så dansk i dansk designkultur. Her er flere plan, hvor der i etagen med køkkenalrum og stue i åbent forløb er højt til loftet og synlige, gennemgående spær fra den oprindelige konstruktion. Bare lækkert. Her er 158 m2 med den smukkeste solopgang på altanen nede og terrassen oppe. Fred og ro, ingen biler, privat parkeringsplads i kælderen med elevator op og ned, privat bådplads lige uden for døren, 500 meter til den nye Inderbro til Nyhavn, fællesfaciliteter som gæstelejlighed, bådelaug, kajakforening og udvalg til begrønning, så der altid er grønne områder omkring Torpedohallen.

Holmen er et hverdagsminde om, hvad København er gjort af: Søfart ud i verden, søfart hjem igen. Christianshavn ligger lige om hjørnet, en historisk tidslomme, som fjerner vores blik fra egen navle og sender det ud i verden. I dag er Christianshavn hyggelige caféer, gode restauranter og lækre butikker. Vandet er så rent i kanalerne, at mange begynder dagen med en dukkert.

Bestil salgsmateriale

Galionsvej 7, 3. 1., 1437 København K

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Louise Schøtt Kristensen
Kontaktperson

Louise Schøtt Kristensen
Ejendomsmægler MDE
Cand.merc.IMM
kristensen@eltoftnielsen.dk 27 29 30 74

Cornelia Linnet
Sagsbehandler

Cornelia Linnet
Trainee
Finansøkonom, SoMe ansvarlig
cornelia@eltoftnielsen.dk 70 70 12 43

Udforsk andre
Lejligheder til Salg