Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Fyrrevang 10, Abildøre, 4560 Vig

Ikke den med gulerødderne, den med vand

Plantegning

Specifikationer

Fritidshus
  • Boligareal:93 m2
  • Grundareal:1.465 m2
  • Værelser:3
  • Garage:43 m2
  • Carport:33 m2
  • Bygget/ombygget:1978/1984

Ikke den med gulerødderne, den med vand

Midt i smørhullet i Geopark Odsherred med skov og vand på begge sider ligger Vig bare 10 minutter fra Lammefjorden. Vig er en by med kun små 1600 indbyggere, men den er stor nok til at have eget postnummer. Odsherreds eneste biograf og Vig Festival, er Odsherreds svar på Roskilde Festival. Vig Festival er 3 dage i juli med højde og fart og musik, fest og ballade for hele familien. Og så er naturen smuk i Vig med rådyr, ræve, egern og flagermus.

Sommerhuset på Fyrrevang 10 har den smukkeste udsigt over Lammefjorden, ikke den inddæmmede med gulerødder, men den med vand. Huset ligger i 2. række, men det ligger i kuperet terræn på en grund på 2 niveauer, så der er kun vand i udsigten. Grunden er på 1.465 m2. Der er 100 meter ned til badebroen med bådplads. Er det fred og ro man søger, bliver det næppe bedre end her. Huset er bygget i 1978 og bygget til i 1984. Alle 93 m2 er lige til at flytte ind i.

Indkøb i Egebjerg, Holbæk og Vig. Byer, som alle er en del af de UNESCO-bevarede områder i Odsherred. Odsherred er kendt for sine mange gårdbutikker og boder med grøntsager fra jorden og bær fra buske og træer. Det ved de på de bedste restauranter i København. De kommer her for at fylde spisekammeret op. Hornfisk og havørreder kan godt lide strandene i Odsherred. Det er i hvert fald de strande, de oftere svømmer ind til end så mange andre strande i Danmark.

Udforsk andre
Fritidshuse til Salg