Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Fyrmestervej 2, Havnsø, 4591 Føllenslev

På egen parket til Tour de France 2021

Andet

Specifikationer

Fritidshus
  • Boligareal:76 m2
  • Grundareal:1.224 m2
  • Værelser:3
  • Byggeår:1975

På egen parket til Tour de France 2021

Havnsø Havn ligger i den sydlige del af Nekseløbugten, naboen til Sejerøbugten. Begge bugter har nogle af de bedste badestrande på Sjælland. Der går 2 færger fra havnen til henholdsvis Nekselø og Sejerø. Nekselø er noget helt særligt. Den er en bilfri ø, og med milde vintre, flere solskinstimer og mindre regn har den en særegen natur i forhold til resten af Danmark. Havnsø Havn er en livlig havn, området er populært, derfor er der mange sommerhuse i Havnsø. Hver lørdag i sommermånederne er der kræmmermarked ved vestre mole. Vinterbaderne har fået sauna på havnen, og børnene har fået deres egen legeplads.

I 2022 får Havnsø fint besøg. Hele Tour de France menageriet med ryttere og hjælpevogne med reservecykler på taget kører gennem Havnsø, og de nye ejere af sommerhuset på Fyrmestervej 2 kan sidde i haven og se det hele fra egen parket. Sommerhuset er på 76 m2, bygget i 1975 og ligger på en 1.224 m2 grund. Den havnsøberømte Havnsøsang er skrevet af den forrige ejer, og den synges med stor lidenskab hvert år til den obligatoriske vejfest.

Det tager 5 minutter at gå til stranden i Nekseløbugten. Der er alle muligheder for aktiviteter i Havnsø. Der er mange kitesurfere og kajakroere i Nekselø Bugt, og mange cykler i det kuperede landskab, som istiden har efterladt i Odsherred. Michelin restauranten på Dragsholm Slot ligger 20 cykelminutter væk med den hvide dame, som går igen på slottet, mens alle sover. Havnsø er en del af de UNESCO-bevarede områder i Odsherred. Det ligger en time fra København og er ét af de mest populære sommerhusområder på Sjælland med gårdbutikker og boder.

Udforsk andre
Fritidshuse til Salg