Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Fuglebakkevej 88A, 4. mf.., Bolig 32, 2000 Frederiksberg

Åbent hus 11. jun kl. 11:20-11:40
Andet Andet Andet

Specifikationer

Lejlighed
  • Pris:6.195.000 DKK
  • Ejerudgift: 4.431 DKK
  • Boligareal:93 m2
  • Værelser:2
  • Byggeår:2023
  • Energimærke:
    A2020

Fuglebakkevej 88A, 4. mf.., Bolig 32, Frederiksberg

Ejendommen på Fuglebakkevej 88 kan beskrives som arkitekttegnet hverdagsluksus med fokus på lysindfald. hvilken denne lejlighed opnår til fulde. Lyset iscenesætter særligt boligens centrale køkken-alrum og stue. De store vinduespartier giver alle rum en eksklusiv luftighed, mens solens stråler spiller ind over de naturlige trægulve.

På Fuglebakkevej 88A, 4. tv får du en stor, lys lejlighed i to plan midt i Frederiksbergs gamle bydel omgivet af dejlige haver og storslåede, historiske ejendomme. Et stort, grønt helt nyanlagt gårdrum, fælles lokale, depotrum, altan mod vest, tagterrasse mod syd/øst, elevator og muligheden for at tilkøbe egen p-plads i den private parkeringskælder. Læg særligt mærke til de enorme vinduespartier, der inviterer lyset ind i din bolig. Her træder den moderne livsnyders behov i karakter, og en innovativ arkitektur kommer på banen med detaljer, der kan mærkes i det daglige liv. Med store altandøre ud mod det private gårdrum og kæmpe vinduespartier mod nærområdet, bevæger vi os bort fra byens traditionelle karréejendomme og ind i en moderne livstilsbolig. Det er her, at følelsen af herskabelighed og frihed for alvor træder frem.

Der er kræset for det gode håndværk i det smukke snedkerkøkken med tilvalg af greb fra BoxOne. Fra hver en glat skabslåge til det eksklusive valg af bordplade mærker man kærligheden til materialerne og respekten for snedkerarbejdet. Derudover er der lagt op til et funktionelt familieliv med gode hårde hvidevarer. I et køkkenalrum, hvor man opholder sig meget, må køkkenet gerne skille sig ud og være et lille kunstværk i sig selv. Naturlige materialer og træets levende åretegninger er med til at give køkkenet et harmonisk udtryk. Der er mange muligheder for forskellige tilvalg i projektet.

Det rummelige badeværelse er en sjældenhed i storbyen, men på Fuglebakkevej er det komfortable hverdagsliv vægtet højt. Derfor er der god plads i lejlighedens selvforkælelsesrum, der indeholder væghængt toilet, brusekabine og vaskesøjle med kombineret vaskemaskine og tørretumbler. Designet er moderne og stilrent med elegante, store fliser i et råt betonlook, kvalitetsarmatur fra Grohe og et badeværelse med god plads til familiens håndklæder og toiletsager. Alle lejligheder på Fuglebakkevej 88 får adgang til et solrigt uderum, enten i form af en altan, en tagterrasse eller som direkte adgang til det grønne gårdrum fra stuelejlighederne.

Billederne er fra projektets prøvelejlighed og 3D visualiseringer og derfor med forbehold for evt. ændringer.

Bestil salgsmateriale

Fuglebakkevej 88A, 4. mf.., Bolig 32, 2000 Frederiksberg

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Nicolai Glad
Kontaktperson

Nicolai Glad
Filialchef
Ejendomsmægler & valuar MDE
glad@eltoftnielsen.dk 20 45 16 79

Andreas Rosenløv Jepsen
Sagsbehandler

Andreas Rosenløv Jepsen
Salg og vurdering
andreas@eltoftnielsen.dk 61 22 17 16

Udforsk andre
Lejligheder til Salg

NYHED
Thurøvej 15, 3. tv., Frederiksberg

Lejlighed

Thurøvej 15, 3. tv., Frederiksberg

Pris

5.450.000 DKK

Ejerudgift

3.125 DKK

Boligareal

88 m2

Værelser

2

ÅBENT HUS M. TILMELDING 11. jun, 2023 12:00-12:30
Smallegade 50A, Frederiksberg

Lejlighed

Smallegade 50A, Frederiksberg

Pris

14.950.000 DKK

Ejerudgift

5.380 DKK

Boligareal

138 m2

Værelser

4

Rosenørns Alle 32, 2. tv., Frederiksberg C

Lejlighed

Rosenørns Alle 32, 2. tv., Frederiksberg C

Pris

6.995.000 DKK

Ejerudgift

3.091 DKK

Boligareal

95 m2

Værelser

3