Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Fuglebakken 10, 4550 Asnæs

Det er præcist det, der var den største nytænkning …

Andet

Specifikationer

Villa
  • Boligareal:135 m2
  • Grundareal:933 m2
  • Værelser:3
  • Carport:21 m2
  • Byggeår:1976
  • Energimærke:
    D

Det er præcist det, der var den største nytænkning …

Parcelhusene fra 60erne og 70erne er populære som aldrig før. Agh, det skulle da lige være i 60erne og 70erne, da de blev bygget. Det er huse med store vinduer, altså masser af lys, og så har de altid en god og gennemtænkt planløsning. Vil man noget helt andet, kan alt indenfor flyttes uden de store omkostninger, for de eneste bærende vægge er ydermurene. Det er præcist det, der var den største nytænkning med parcelhusene.

Huset på Fuglebakken 10 er et af dem, man flytter ind i, som det er. Lækkert og velholdt er det med den hyggeligste have og terrasser i læ. Det er et klassisk, grundmuret parcelhus til familien med børn. Sådan er det tegnet, sådan fungerer det optimalt. Det er bygget i 1976 og er på 135 m2. Stort set alt er renoveret fra et traditionelt 70er-hus til det lækre hus, det er i dag. Flyt lige ind. Grunden er på 933 m2, og ja, bortset fra lidt græsklipperi passer den stort set sig selv. Det samme gør skoven i baghaven, som med al dens fred og ro gør matriklen her til noget ganske særligt. Huset ligger bare en lille gåtur på 300 meter syd for Asnæs bymidte. Odsherred Forsyning har planlagt fjernvarme, som er sat til at blive etableret mellem 2023-2025. Dette vil være muligt at tilkoble til ejendommen.

Asnæs er en by i det smukke Odsherred. Her er fred og ro, her er sommerland, ispinde og sommerhuse, de bedste badestrande, gårdbutikker og boder med grøntsager, som de eftertragtede restauranter i København besøger for at fylde køleskabet. Asnæs er en by, hvor over 3.000 mennesker har valgt at have fast postadresse, fordi byen har den store bys muligheder. Her er skole, gymnasium, idrætshal og kirke. Her er museer, arbejdspladser, indkøbscenter og togstation. Og så har helårshusene priser, hvor de fleste kan være med. As er gammeldansk for asketræ, næs er et fremspring på kysten. Velkommen til Asnæs.

Udforsk andre
Villaer til Salg

Lundemarksvej 58, Holbæk

Villa

Lundemarksvej 58, Holbæk

Pris

2.595.000 DKK

Boligareal

130 m2

Grundareal

813 m2

Værelser

3

Fenrisvej 48, Allerup, Holbæk

Villa

Fenrisvej 48, Allerup, Holbæk

Pris

2.645.000 DKK

Boligareal

116 m2

Grundareal

224 m2

Værelser

4