Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Frydendalsvej 15, st., 1809 Frederiksberg C

Se nu at blive færdige. Siger det bare...

Andet Andet Andet Andet Andet

Specifikationer

Lejlighed
  • Pris:23.000.000 DKK
  • Ejerudgift:5.614 DKK
  • Boligareal:176 m2
  • Grundareal:437 m2
  • Kælder:176 m2
  • Værelser:6
  • Sagsnr.:IEN10886
  • Energimærke:
    A2015

Se nu at blive færdige. Siger det bare...

Projektsalg, hmmm, er det ikke dem ved havnefronterne, der bliver solgt, flere år før de er færdige? Jo, men projektsalg er også ombygning af ældre ejendomme, der er færdige lige om lidt. Og sådant et projekt står der på Frydendalsvej på Frederiksberg. Ejendommen er oprindelig fra 1902, altså fra den tid, hvor håndværk betød noget. I dag er alt, alt, alt i ejendommen bulldozet ud, og håndværkerne er ved at være færdige med en lejlighed på 352 etagemeter i stue og underetage.

Wow, se nu bare at blive færdige, har man lyst til at sige. For projektbillederne fortæller, hvor uforskammet lækker lejligheden bliver. Kompromisser er ikke en dagsorden, kun de absolut bedste materialer er valgt. Her er wellness, biograf, vinkælder, højt til loftet, stuk og fine omstændigheder som høje paneler og døre med træudskæringer. Herskabelige detaljer, som man siger. Med ny facade og nyt tag bliver lejligheden én af de lækreste lejligheder på Frederiksberg med udgang til terrasse og have fra begge etager.

Frederiksberg har mange fantastiske beliggenheder, Frydendalsvej er bestemt en af dem. Den ligger bag og langs Frederiksberg Kirkegård, så her er fred og ro. Frederiksberg har haverne, parkerne, slottet, dyrene i Zoo, restauraterme, caféerne, museerne, teatrene, kirken, alléerne, smukke tennisbaner, trendy butikker, Lorry, nærværet, musikken. Her er masser af skoler, private som offentlige. Og CBS selvfølgelig, kort for det nydanske ord Copenhagen Business School. Netop fordi Frederiksberg er omringet af København, har byen sin egen kant med sin egen kultur og et meget højere postnummer. Man skal være nogen, før man bliver til noget.

Bestil salgsmateriale

Frydendalsvej 15, st., 1809 Frederiksberg C

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Joachim Kiilerich Selnæs
Kontaktperson

Joachim Kiilerich Selnæs
Partner/filialchef København & Frederiksberg, Ejendomsmægler MDE
joachim@eltoftnielsen.dk 40 96 04 08

Nana Manniche Lillelund
Sagsbehandler

Nana Manniche Lillelund
Trainee
Finansbachelor
lillelund@eltoftnielsen.dk 70 70 20 05

Udforsk andre
Lejligheder til Salg