Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Frydendalsvej 15, 2., 1809 Frederiksberg C

Alt er bulldozet ud...

Andet Andet Andet Andet Andet Andet Andet

Specifikationer

Lejlighed
  • Pris:19.950.000 DKK
  • Ejerudgift:4.143 DKK
  • Boligareal:148 m2
  • Grundareal:437 m2
  • Værelser:5
  • Sagsnr.:IEN11089
  • Energimærke:
    A2015

Alt er bulldozet ud...

Ejendommen på Frydendalsvej er 120 år gammel, eller ung, om man vil. Smuk er den, og netop nu er den ved at få en foryngelseskur, som får den til at stå her 120 år mere. Alt er bulldozet ud, og håndværkerne er gået i gang med at genopbygge 2. og 3. sal til én, stor lejlighed på 218 etagemeter. Med åbent til kip i køkkenalrummet, terrasse på 2. sal, altan og privat tagterrasse er den på vej til at blive en af de lækreste lejligheder på Frederiksberg. Kompromisser er ikke en dagsorden, absolut ikke, kun de bedste materialer er valgt.

”Se nu at blive færdige, så vi kan flytte ind,” vil nogen uden tvivl sige. Andre vil måske vælge alternative løsninger når det kommer til materialer og indretning, og ja, det er også muligt at ønske sig ændringer eller selv at overtage entreprisen og færdiggøre projektet.

Frydendalsvej løber langs Frederiksberg Kirkegård. Her er fred og ro. Den er en sidevej til smukke, smukke Frederiksberg Allé, som selvfølgelig er en inspiration hentet fra Paris, hvor ellers? Den hed egentlig Kongevejen eller Den nye Kongevej, da den stod færdig i 1704, for den var forbindelsesvej mellem København og Prinsens Gård, som lå ved Frederiksberg Runddel. Det var kun kongen, hoffet og udvalgte grundejere, der havde nøglen til jernporten, som stod dér hvor alléen munder ud i Vesterbrogade. Porten blev fjernet i midten af 1800-tallet, og står i dag som indgang til Søndermarken på hjørnet af Pile Allé og Roskildevej. Tak for det, det manglede da bare.

Bestil salgsmateriale

Frydendalsvej 15, 2., 1809 Frederiksberg C

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Joachim Kiilerich Selnæs
Kontaktperson

Joachim Kiilerich Selnæs
Partner/filialchef København & Frederiksberg, Ejendomsmægler MDE
joachim@eltoftnielsen.dk 40 96 04 08

Nana Manniche Lillelund
Sagsbehandler

Nana Manniche Lillelund
Trainee
Finansbachelor
lillelund@eltoftnielsen.dk 70 70 20 05

Udforsk andre
Lejligheder til Salg