Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Fredheimvej 2A, 2950 Vedbæk

Stilfuldt og funktionelt med klassisk ydre og nymoderniseret indre

Andet Andet Andet Andet Andet

Specifikationer

Villa
 • Pris:36.000.000 DKK
 • Ejerudgift:21.623 DKK
 • Boligareal:420 m2
 • Grundareal:7.587 m2
 • Kælder:195 m2
 • Værelser:7
 • Garage:135 m2
 • Sagsnr.:IEN9957
 • Energimærke:
  D

Stilfuldt og funktionelt med klassisk ydre og nymoderniseret indre

Arkitekt Albert Oppenheim er kendt for sine ikoniske byggerier til det bedre borgerskab i 1930-erne. I 1937 tegnede han denne 4-etagers villa på ca. 700 etagemeter til grosserer Johannes Marboe. Stilen er en kombination af engelsk nybarok og nyklassicisme, og beliggenheden i den store, lukkede, parklignende have giver villaen et udtryk af ”landsted på Strandvejen”.

Fredheimvej 2 er meget velholdt, og i 2018-21 totalmoderniseret fra kælder til kvist med stilsikker hånd plus sans for enkelhed, funktionalitet og gedigne kvalitetsmaterialer. De rene linjer i de reelle rum gør det nemt at sætte sit personlige præg på boligen, så hele villaen kommer i spil og har sammenhængskraft.

Ved moderniseringen fik villaen blandt andet: Nyt tegltag, 100 m2 terrasse, udvidelse til fire badeværelser og særskilt toilet, 150 m2 køkkenhave med højbede, snedkerlavet køkken/walk-in/vinkælder og 95 m2 ekstra og velisoleret garage. Garagen er bygget i samme træ som villaens træværk, og har græs på taget, så den glider fuldstændig ind i billedet. Med den nye garage har villaen plads til i alt fem biler og mulighed for andre funktioner som f.eks. anneks, erhverv, atelier eller gildestue.

Mod vejen siger villaen velkommen med grusbelagt gårdsplads og 1000-vis af smukke hortensia, og mod haven inviterer kæmpe panoramavinduer haven indenfor. Grunden er 7.587 m2 med stor græsplæne omkranset af løvfældende og stedsegrønne træer, som giver flotte farver hele året. Resultatet er oplevelsen af at bo i en stille skov uanset, om du er inde eller ude.

Vælg først og fremmest Fredholmvej 2, hvis kriterierne er beliggenhed, plads, stil, sjæl – og muligheder for at disponere de 11 rum efter behov. De seneste 25 år er villaens funktioner skaleret i takt med sælgers behov for børneværelser, au-pair, erhverv, teenageafdeling, repræsentation, fritidsinteresser og sociale aktiviteter.

Bestil salgsmateriale

Fredheimvej 2A, 2950 Vedbæk

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Ivan Eltoft Nielsen
Kontaktperson

Ivan Eltoft Nielsen
Ansvarlig indehaver
Ejendomsmægler & valuar MDE
ivan@eltoftnielsen.dk 70 70 20 05

Philip Boel
Sagsbehandler

Philip Boel
Trainee
Finansbachelor
philip@eltoftnielsen.dk 32 42 29 60

Udforsk andre
Villaer til Salg