Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Fredheimvej 21, 2950 Vedbæk

Lad der blive lys, sagde Herren, og der blev lys...

Andet Andet

Specifikationer

Villa
  • Boligareal:255 m2
  • Grundareal:2.001 m2
  • Kælder:145 m2
  • Værelser:6
  • Carport:75 m2
  • Byggeår:1986
  • Energimærke:
    D

Lad der blive lys, sagde Herren, og der blev lys...

Mest mulig Øresund, mest mulig lys. Det var opdraget til arkitekt Torsten Thorup, da huset på Fredheimvej skulle tegnes. Det blev til havlys om dagen, til lyshav om natten og til en lysfest i et hus, hvor man bader i lys. Men også et hus, der stråler ud af skrænten i konkurrence mod genskin og måneskin i vandet i Øresund. Det lidt triste, danske grålys blødes op af husets udvendige farve og det svage, rosa marmorgulv. Lad der blive lys, sagde bygherren, og der blev lys. Ikke så gådefuldt, hvorfor huset er berømmet nationalt og internationalt med de allerfineste beskrivelser i bøger og magasiner.

Distance fra trafik og mennesker med en lang allé, hvor paradis æbletræer definerer vejen til huset. Alle rum er samlet i et halvanden etagers trapperum med ovenlys, herfra er der adgang til alle stuer og værelser. Utraditionelt og spændende er det, som havde Arne Jacobsen, Mogens Lassen og Jørn Utzon haft en lillebitte blyant med på tegningerne. Øresund vælter ind overalt. Ugeneret, ingen nabokig, fred og ro er her med salt og vand i luften, når havet for alvor viser tænder. Her er 360 etagemeter fordelt på 3 etager på en 2.001 m2 stor og kuperet grund direkte til stranden. Mageløst, siger vi bare, mageløst.

Fredheimvej ligger i den nordlige del af Vedbæk mellem midt imellem Vedbæk og Rungsted med et ben i hver by. Vedbæk er en hyggelig kystby med forretninger og vinterbadere, der tøffer rundt i al slags vejr med uglet hår i badetøfler og badekåbe. Rungsted Havn er byen i Rungsted. Her er lækre butikker, trendy caféer og masser af gode restauranter og spisesteder i alle klasser. Der er 2 kilometer til Rungsted Privatskole, det samme til indkøb, toget til København og Lufthavnen og Rungsted Golfklub, som har en af Danmarks bedste parkbaner.

Udforsk andre
Villaer til Salg

Vedbæk Strandvej 322, Vedbæk

Villa

Vedbæk Strandvej 322, Vedbæk

Pris

78.000.000 DKK

Boligareal

671 m2

Grundareal

3.884 m2

Værelser

4

NYHED
Antoinettevej 1, Valby

Villa

Antoinettevej 1, Valby

Pris

80.000.000 DKK

Boligareal

573 m2

Grundareal

866 m2

Værelser

15

NYHED
Dronninggårds-kvarteret, Holte

Villa

Dronninggårds-kvarteret, Holte

Pris

68.000.000 DKK

Boligareal

239 m2

Grundareal

3.796 m2

Værelser

6