Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Frederiksborgvej 94, 4000 Roskilde

De bedste kvarterer i kystbyer har ofte med vand og havn at gøre. Også her ...

Andet Andet Andet Andet

Specifikationer

Villa
  • Boligareal:174 m2
  • Grundareal:719 m2
  • Kælder:80 m2
  • Værelser:3
  • Garage:19 m2
  • Byggeår:1914
  • Energimærke:
    C

De bedste kvarterer i kystbyer har ofte med vand og havn at gøre. Også her ...

Enhver by har sine bedste kvarterer, og de bedste kvarterer i de fleste kystbyer har meget ofte noget med strand og vand og havn at gøre. Det gælder også for Roskilde. Ejendomme i 1., 2. og 3. række ned til fjorden er der ikke så mange af i Roskilde.

I østen stiger Solen op, og for familien på Frederiksborgvej er det bløde morgenlys i fjordvandet fra badeværelset altid, aldrig ens. Det samme fra stuerne når Solen går ned i fjorden. Udsigt er absolut et privilegie ved at bo her, men det er såmænd ikke det eneste. Gåturen langs fjorden til Boserup Skov er altid en oplevelse. Vikingeskibsmuseet og lystbådehavnen ligger lige om hjørnet. Havne har deres lyde, og en af de mange er vindens susen i bådenes master, især når fjordvandet viser tænder. Kulturlivet i byen er udbygget med Musicon, en pulserende og blandet bydel med fokus på kunst, kultur og kreativitet. Og så er der Domkirken, som kan ses fra det meste af Nordøstsjælland. Fra huset er kirken bare en lille gåtur gennem byens parker.

Huset er bygget i 1914 og er på 174 m2 med en kælder på 80 m2, masser af plads til opbevaring. Som huse fra den tid er det charmerende med stuk, smukke, originale trægulve og fine fyldningsdøre. Renoveret med respekt er det. Det er et velholdt og ideelt hus til familien med børn. Grunden er på 719 m2 med en have, som er nem at passe. Gårdhaven er morgenkaffens frirum, her begynder dagen stille og roligt. Som dagene går, er det hver dag et hus, man glæder sig at komme hjem til.

Roskilde er en af de ældste byer i Danmark. Fortællingen om byen går helt tilbage til vikingetiden og middelalderen. Og så kan Roskilde råbe de unge op. Museet Ragnarock inviterer til interaktive udstillinger om pop, rock og ungdomskultur. Og så er byen selvfølgelig en moderne by med gågade til dem, der ikke kan undvære butikker og caféer.

Udforsk andre
Villaer til Salg

Himmelev Bygade 14, Himmelev, Roskilde

Villa

Himmelev Bygade 14, Himmelev, Roskilde

Pris

7.795.000 DKK

Boligareal

198 m2

Grundareal

782 m2

Værelser

5

NYHED
Tønsbergvej 98, Himmelev, Roskilde

Villa

Tønsbergvej 98, Himmelev, Roskilde

Pris

4.545.000 DKK

Boligareal

120 m2

Grundareal

78 m2

Værelser

3

Vejs Ende 4A, Allerød

Villa

Vejs Ende 4A, Allerød

Pris

9.650.000 DKK

Boligareal

240 m2

Grundareal

4.493 m2

Værelser

4