Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Fortkaj 30, 4. th., 2150 Nordhavn

Puha, ingen jantelov her. Tak for det...

Andet Andet Andet

Specifikationer

Lejlighed
  • Boligareal:293 m2
  • Værelser:5
  • Byggeår:1961
  • Energimærke:
    B

Puha, ingen jantelov her. Tak for det...

Kulturelle sammenstød er normalt forbundet med mennesker, der støder på hinanden. Men ikke her på havnen i det gamle frihavnskvarter, som området nok i virkeligheden burde hedde. Her er sammenstødet et spændende mix mellem nye, eksklusive boliger, frosset industri, pakhuse og promenader med let tilgængelighed til vandet, mellem gamle kraner og hippe restauranter, caféer, metro og strand på havnekajen.

Og så er der selvfølgelig den gamle kornsilo fra 1961, som i mange år stod splitternøgen med graffitien Hvad drikker møller på facaden, uden der i øvrigt kom øller tilbage. Den blev så bygget om til 39 pivlækre lejligheder i 2017 med så international en kant, at den uden at rødme tog navneforandring til The Silo. Året efter blev den ikke bare tildelt Renoveringsprisen for bedste renoveringsprojekt, den fik også Architizer Honoree Award, Global Galvatizing Award og Civic Trust Award. Puha, ingen jantelov her. Tak for det.

Med 293 m2 og dobbelt lofthøjde er lejligheden på 4. og 5. sal det, man kalder en stor lejlighed. Uforskammet lækker er den i al sit ærlige og ufortyndede udseende. Betonvægge, glas, galvaniseret stål, træ. Ingen dikkedarer. Her er kun spændende kig gennem rum og vinduer. Vand, havn, skibe og vindmøller uden for. Privat parkeringskælder og elevator direkte til lejligheden. Nå ja, her er også fitnesscenter og en bemandet lobby, som bringer pakker og varer til døren. Og man behøver ikke bruge mange sekunder på plantegningen for at se, at her får en familie med børn et meget, meget privilegeret liv. Fantasi og kreativ arkitektur skaber stærke bygninger. Sådan er Nordhavn.

Resten af København er lige om hjørnet. Det gælder de bedste restauranter, caféerne og de lækre butikker, og det gælder kulturen med gallerierne, balletten i Det Kongelige Teater, skuespillet i Skuespilhuset, de grønne væresteder som Sankt Annæ Plads og Kongens Have.

Udforsk andre
Lejligheder til Salg

Helsinkigade 29, 2. tv., Nordhavn

Lejlighed

Helsinkigade 29, 2. tv., Nordhavn

Pris

19.500.000 DKK

Ejerudgift

8.410 DKK

Boligareal

208 m2

Værelser

5

Østerbrogade 33, 4. th., København Ø

Lejlighed

Østerbrogade 33, 4. th., København Ø

Pris

17.950.000 DKK

Ejerudgift

9.444 DKK

Boligareal

240 m2

Værelser

6

Dag Hammarskjölds Allé 42D, 3., København Ø

Lejlighed

Dag Hammarskjölds Allé 42D, 3., København Ø

Pris

28.500.000 DKK

Ejerudgift

6.824 DKK

Boligareal

324 m2

Værelser

8