Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Fjordparken 21, Allerup, 4300 Holbæk

Fjorden fylder en del i Holbæk - også i sproget

Andet

Specifikationer

Villa
  • Pris:3.795.000 DKK
  • Ejerudgift:3.638 DKK
  • Boligareal:142 m2
  • Grundareal:1.077 m2
  • Værelser:4
  • Carport:44 m2
  • Sagsnr.:IEN10635
  • Energimærke:
    D

Fjorden fylder en del i Holbæk - også i sproget

Fjordbyen Holbæk ligger i Fjordlandet, og i bunden af Holbæk Fjord ligger et hus fra 1969 på 142 store m2 i Fjordparken ud til Fjordvandet. Ja, fjorden fylder en del i Holbæk, også i sproget, og det er der vel ikke noget at sige til. Mange vil gerne bo ved fjorden i Holbæk, og det kan læses i priserne på huse og lejligheder, som kun er gået én vej det sidste tiår.

Fjordparken 21 er et klassisk parcelhus fra 1969 med masser af lys og masser af charme. Vi er i Vestholbæk på én af de absolut bedste beliggenheder i byen med kun 200 meter til en fantastisk legeplads ved Fjordvandet. Det er ikke et huskvarter med snorlige parcelhuse. Her mange stilarter, og var alder en stil, kunne man sige det samme om generationer, for her bor familier i alle aldre. Godt for diversiteten. Det er et gennemrenoveret hus, som bare fungerer for familien med børn. Alle m2 er udnyttet optimalt, ingen spildplads. Køkkenet er nyt, badeværelser er nye, gulvene overalt er nye, vvs er nyt, vinduerne er nye. Nyt, nyt, nyt i tro mod husets stil. Alt er lige til at flytte ind i.

Institutioner, skole, gymnasium og indkøb er lige om hjørnet. Fjordstien går langs fjorden til byen, en smuk cykeltur på 10 minutter. Holbæk er én af Danmarks købsstæder 60 kilometer fra København. Og så har byen Holbæk Sportsby, Danmarks største, som samler alle sportsfaciliteter ét sted, for at inspirere til nye og alternative måder at være sammen på – både på et sportsligt og socialt niveau. Familier med interesse for sport og sociale aktiviteter får det godt her.

Bestil salgsmateriale

Fjordparken 21, Allerup, 4300 Holbæk

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Nicklas Høstrup Holbek
Kontaktperson

Nicklas Høstrup Holbek
Filialchef Holbæk
Salg og vurdering
nicklas@eltoftnielsen.dk 20 82 35 43

Nina Rygaard Nielsen
Sagsbehandler

Nina Rygaard Nielsen
Trainee
nina@eltoftnielsen.dk 70 20 21 05

Udforsk andre
Villaer til Salg