Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Fjorddraget 19, 4300 Holbæk

Højde og fart, det er Holbæk ...

Andet

Specifikationer

Villa
  • Boligareal:170 m2
  • Grundareal:806 m2
  • Værelser:4
  • Carport:40 m2
  • Sagsnr.:IEN10609
  • Energimærke:
    A2015

Højde og fart, det er Holbæk ...

Holbæk har vokseværk, og den vestlige del af byen er den mest populære. Byen har siden 1980erne været en af de hurtigst voksende større byer i Danmark, og var blandt de fem hurtigst voksende i 2000erne. Højde og fart, det er Holbæk.

Fjorddraget 19 er et nybyggerhus bygget i 2018. Det står på en 806 m2 stor grund med udsigt over Holbæk Fjord. Eller fjordvandet, som man siger på disse kanter. Det er et hus med mange detaljer, som eksempelvis et køkken med loft som halv kuvertfald. Ja, kuvertfald, et pudsigt ord. Ved kuvertfald er der samme hældning på 6 loftflader, og når de skæres sammen, er ingen af dem under 45°. Køkkenet er vinklen i huset, så alle i stuen er med. Sammen med loft til kip og ovenlysvinduer i stuen giver det en fornemmelse af store rum. Og fornemmelsen af de 170 m2 er rigtig. Her er plads, plads nok til børn i den ene ende af huset og forældrene i den anden. Institutioner, skoler, Holbæk bymidte og Megacenter er tæt på. Alle er glade.

Holbæk er en by i Fjordlandet, som kysterne i Isefjord, Roskilde Fjord, Lammefjord og Holbæk Fjord bliver kaldt. Holbæk er én af Danmarks købsstæder bare 60 kilometer fra København. Den er Nordvestsjællands største by med Holbæk Sportsby, Danmarks største, som samler alle sportsfaciliteter ét sted, for at inspirere til nye og alternative måder at være sammen på – både på et sportsligt og socialt niveau. Familier med interesse for sport og sociale aktiviteter får det godt her.

Udforsk andre
Villaer til Salg