Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Fjordager 2, 4040 Jyllinge

Med udsigt til evig tid ...

Andet

Specifikationer

Villa
  • Pris:5.995.000 DKK
  • Ejerudgift:5.188 DKK
  • Boligareal:108 m2
  • Grundareal:702 m2
  • Værelser:3
  • Carport:40 m2
  • Byggeår:2001
  • Energimærke:
    C

Med udsigt til evig tid ...

At så sikkert, som istiden skabte fjordvandet, fjordlandet og fjordbyerne omkring Isefjord, Roskilde Fjord, Lammefjord og Holbæk Fjord, lige så sikkert er det, udsigten er fantastisk på Fjordager i Jyllinge. Huset på Fjordager 2 står i 1. række ud til Roskilde Fjord, og fjordvandet er stort set med i udsigten fra alle rum. Det er bygget i 2001 med et selvsikkert blik for hvordan den maritime fjordnatur bliver en del af hverdagen. Huset står lige på verdenshjørnerne, hvor syd og vest vender mod fjorden. Altså sol hele dagen på den store terrasse. Med smukvejrsskyer på en blå himmel bliver udsigten over fjorden mod Hornsherred ikke meget bedre.

Det er et velholdt hus på 108 m2 på en mindre vej, som ender blindt. Ikke meget vedligeholdelse her de næste mange år, og ingen gennemgående trafik. Mange tak. Carport med plads til 2 biler. Grunden er på 702 m2 med en have, som er nem at passe. Stisystemer og naturen mellem huset og fjorden er fredet, så udsigten vil være her for evig tid. Naturen er stor og smuk i Jyllinge, her er skov, lystbådehavn, løbeklubber, mountainbikeruter, fodboldklub og caféliv i byen. Og så ligger byen bare 50 minutter fra Rådhuspladsen. Næsten 11.000 mennesker har valgt at bo her, byen er populær, flere er på vej, og der er kun meget få boliger til salg i Jyllinge.

Bestil salgsmateriale

Fjordager 2, 4040 Jyllinge

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Kevin Sparwath Nielsen
Kontaktperson

Kevin Sparwath Nielsen
Salg og vurdering
kevin@eltoftnielsen.dk 31 14 79 05

Joakim Kjeldskov
Sagsbehandler

Joakim Kjeldskov
Trainee
Finansøkonom
kjeldskov@eltoftnielsen.dk 44 22 80 80

Udforsk andre
Villaer til Salg