Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Finsensvej 5A, 3. tv., 2000 Frederiksberg

Finsen, færing, dansker og den første nobelpristager...

Andet

Specifikationer

Lejlighed
  • Boligareal:70 m2
  • Værelser:2
  • Byggeår:1969
  • Energimærke:
    D

Finsen, færing, dansker og den første nobelpristager...

Det er sikkert og vist, Finsensvej hed tidligere Lampevej, men så fik færingen og lægen Niels Ryberg Finsen nobelprisen som den første færing og dansker, og som det er med mange navnevejnavne, så skal man såmænd bare være dygtig til et-eller-andet for at få en vej opkaldt efter sig på Frederiksberg.

Ejendommen Krystalgården på Finsensvej er bygget i 1969, og er altså et af de nyere lejlighedskomplekser på Frederiksberg. Lejligheden i nummer 5A er på 70 m2 og ligger på 3. sal med elevator og udsigt til fællesarealer med glade børn, græs og grønne træer. Ligesom ejendommen er lejligheden meget velholdt og lige til at flytte ind i. Der er el-markise og sol på altanen det meste af dagen. Der kan tilkøbes parkeringsplads i både parkeringskælder og på privat parkeringsareal på gadeplan.

Frederiksberg har mange fantastiske beliggenheder, Finsensvej er bestemt en af dem. Metro ligger lige om hjørnet, det samme gør indkøb og CBS, som er kort for det nydanske ord Copenhagen Business School. Men Frederiksberg har også haverne, parkerne, slottet, dyrene i Zoo, restauraterme, caféerne, museerne, teatrene, kirken, alléerne, smukke tennisbaner, trendy butikker, Lorry, nærværet, musikken, fællesskabet og man kan blive ved, kan man. Her er masser af skoler, private som offentlige. Netop fordi Frederiksberg er omringet af København, har byen sin egen kant med sin egen kultur og et meget højere postnummer. Man skal være nogen, før man bliver til noget. Som Niels Ryberg Finsen.

Udforsk andre
Lejligheder til Salg

ÅBENT HUS M. TILMELDING 24. sep, 2023 11:00-11:20
Priorvej 11, 5. d., Frederiksberg

Lejlighed

Priorvej 11, 5. d., Frederiksberg

Pris

2.995.000 DKK

Ejerudgift

2.553 DKK

Boligareal

68 m2

Værelser

1

NYHED
Vester Søgade 46, st. tv., København V

Lejlighed

Vester Søgade 46, st. tv., København V

Pris

4.000.000 DKK

Ejerudgift

2.982 DKK

Boligareal

76 m2

Værelser

2