Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Fenrisvej 48, Allerup, 4300 Holbæk

Guderne, aserne og zebraen på kanten af Holbæk...

Andet Andet Andet

Specifikationer

Villa
  • Boligareal:116 m2
  • Grundareal:224 m2
  • Værelser:3
  • Byggeår:1987
  • Energimærke:
    C

Guderne, aserne og zebraen på kanten af Holbæk...

En fenris er en elverkriger, og en sådan mytologisk figur har lagt navn til Fenrisvej lige på kanten af Holbæk. Vejen er placeret i det helt rigtige selskab, for vejene her i kvarteret har taget navn efter de nordiske guder og aser som Odin, Balder, Thor og Freja. Selv om de har tradition for at være efter hinanden, de guder og de aser, så er alt stille og roligt i kvarteret, for mytologier er, hvad de er, og i den verdslige verden har de ikke så meget med virkeligheden at gøre.

Det har zebraer til gengæld, og sådan en står ikonisk malet på gavlen af huset på Fenrisvej 48. Zebrahuset er det kendt for, og det ligger i et lukket, bebygget område fra 1987 og derfor eftertragtet for børnefamilier. Ingen biler, her går børn ud og ind til hinanden. Det er et lækkert, renoveret hus med blandt andet nyrenoveret køkken, nyt badeværelse, alt er lige til at flytte ind i. Her er 116 m2 på en 224 m2 grund med en have, der hverken kræver grønne fingre eller et stort redskabsskur. Fællesarealer med legeplads, børn og forældre har en fest her.

Der er fart på udviklingen i Holbæk. Nye arbejdspladser skaber et behov for nye boliger, og det er godt for både byens udvikling og økonomien. Byen er så attraktiv, at den siden 1980 har været blandt de 5 hurtigst voksende byer i Danmark. Den er Nordvestsjællands største by, og den gør sig umage med at være attraktiv. Som eksempel ved at bygge Holbæk Sportsby, Danmarks største, som samler alle sportsfaciliteter ét sted, for at inspirere til nye og alternative måder at være sammen på, både på et sportsligt og socialt niveau. Familier med kærlighed til sport og sociale aktiviteter bliver forkælet i Holbæk.

Udforsk andre
Villaer til Salg

Kalundborgvej 135, Holbæk

Villa

Kalundborgvej 135, Holbæk

Pris

3.300.000 DKK

Boligareal

142 m2

Grundareal

394 m2

Værelser

4

NYHED
Bakkekammen 1, Holbæk

Villa

Bakkekammen 1, Holbæk

Pris

4.995.000 DKK

Boligareal

120 m2

Grundareal

1.179 m2

Værelser

4

Skelbækvej 11A, Holbæk

Villa

Skelbækvej 11A, Holbæk

Pris

6.495.000 DKK

Boligareal

321 m2

Grundareal

1.072 m2

Værelser

8