Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Femsølyngvej 6, 2970 Hørsholm

Joh, alt det vigtige er her...

Andet Andet Andet

Specifikationer

Villa
  • Pris:15.995.000 DKK
  • Ejerudgift:6.613 DKK
  • Boligareal:242 m2
  • Grundareal:3.502 m2
  • Værelser:6
  • Sagsnr.:IEN11159
  • Energimærke:
    A2010

Joh, alt det vigtige er her...

Med kun lidt over 300 indbyggere bliver Høsterkøb i Nordsjælland næppe fornærmet over at blive kaldt en lille landsby. Kirke, forsamlingshus, katolsk kloster, skole og Høsterkøb Tennisklub, joh, alt det vigtige er her. Og så bare 20 minutter fra København. Høsterkøb er attraktiv, for det bliver ikke meget bedre at være landsby.

Med et vejnavn som Femsølyngvej giver det sig selv, at vejen er omgivet af 5 søer. Blind er den, endda 2 gange, ikke noget med gennemfartsvej her, absolut ingen trafik, kun fred og skovens og søernes stille ro. Femsølyngvej 6 er bygget i 2011 og på 242 m2 fordelt på 2 etager. Med stråtag, selvfølgelig, for sådan bygger man i en lille landsby. Med terrasse til egen sø ligger huset som et lille, ugeneret og charmerende eventyr på den 3.502 m2 store grund. Med rødderne i søvandet bliver rododendrons store, farverige og potente. Smukt er det hele at skue.

Postnummeret er 2970 Hørsholm, som er én af de yngre byer i Nordsjælland. For 300 år siden var den lille by med under 80 indbyggere til det oprindelige Hirschholm Slot, som efter den kongelige affære mellem Caroline Mathilde og Struensee blev kaldt skammens slot og revet ned for at give plads til Hørsholm Kirke. Den smukke kirke på den smukke halvø står her endnu, og Hørsholm er i dag en populær by med lækre forretninger og ét af de mest populære supermarkeder i Nordsjælland. Her er heller ikke langt til det maritime miljø i Rungsted Havn med caféer og gode restauranter.

Bestil salgsmateriale

Femsølyngvej 6, 2970 Hørsholm

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Jens Højmann
Kontaktperson

Jens Højmann
Partner/filialchef Rungsted Kyst
Ejendomsmægler & valuar MDE
jens@eltoftnielsen.dk 21 62 48 18

Philip Boel
Sagsbehandler

Philip Boel
Trainee
Finansbachelor
philip@eltoftnielsen.dk 32 42 29 60

Udforsk andre
Villaer til Salg