Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Fasanvænget 12, 4581 Rørvig

Det bliver ikke mere Rørvigsk end her...

Plantegning Plantegning

Specifikationer

Fritidshus
  • Pris:5.995.000 DKK
  • Ejerudgift:2.445 DKK
  • Boligareal:104 m2
  • Grundareal:2.758 m2
  • Værelser:3
  • Sagsnr.:IEN10583

Det bliver ikke mere Rørvigsk end her...


Sommerhuset på Fasanvænget i Rørvig bliver ikke mere sommerhushyggeligt end her. Sort træhus med sprossevinduer, nej, ikke hvide, men sorte som den fornyende twist. Kalmarbrædder, én på 2. Det bliver heller ikke mere Rørvigsk end her, for Fasanvænget og vængerne omkring den højgule kirke er vejene med de første sommerhuse i Rørvig. Fasanvænget er en sommerhusvej med hukommelse, en vej med traditioner. Det er vejen med de samme ansigter år efter år, for sommerhusene får ikke nye ejere, de overtages af den næste generation, den næste og næste og næste.

Vængerne er også kvarteret med de store grunde, som på Fasanvænget 12 er på 2.758 m2. Huset er bygget i 1952, og alle 104 m2 står i dag nyrenoveret fra toppen af skorstenen ned til fundamentet. Det er et pivlækkert sommerhus, alt er lige til at flytte ind i. Det ligger helt rigtigt på grunden med sol på terrassen hele dagen. Udendørs pejs, ja, men den er ikke terrassepynt, den varmer, hygger og forlænger sæsonen i begge ender.

Fra huset er der ca. 10 minutters gå gang til klitterne og den bedste strand på Sjælland. Det er en smuk lille gåtur gennem Rørvig Sandflugtsplantage. Vængerne var oprindeligt et sandet kvarter, men træerne har siden beplantningen i slutningen af 1800-tallet lagt et fint lag muld på skovbunden. Vand fylder en del i Rørvig. Med vand i Kattegat mod nord og Isefjord mod øst er Rørvig en af de mest attraktive sommerhusbyer på Sjælland. Solen skinner altid lidt mere heroppe. Fra Fasanvænget kan man nå alt på en cykel. Sand, muld, duften af træer, fred og ro og plads til børn og gæster bare en time fra København, det bliver ikke meget bedre at have sommerhus i Rørvig.

Bestil salgsmateriale

Fasanvænget 12, 4581 Rørvig

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Jesper Bregnegaard Andersen
Kontaktperson

Jesper Bregnegaard Andersen
Filialchef Odsherred
Ejendomsmægler MDE, Cand.Merc.EMF
jesper@eltoftnielsen.dk 41 10 09 93

Julie Valentin Brahl
Sagsbehandler

Julie Valentin Brahl
Trainee
julie@eltoftnielsen.dk 70 20 21 05

Udforsk andre
Fritidshuse til Salg