Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Falkoner Alle 57, 4. TV., 2000 Frederiksberg

Oppe, der hvor lyset er

Andet

Specifikationer

Lejlighed
  • Pris:9.995.000 DKK
  • Ejerudgift:6.312 DKK
  • Boligareal:167 m2
  • Værelser:4
  • Sagsnr.:IEN9084
  • Energimærke:
    C

Oppe, der hvor lyset er

Heroppe, øverst oppe, her er der fred, lys og himmelkig. Lejligheden er i 2 etager på 4. og 5. sal. Men den har ikke altid været i 2 etager. Da taget blev skiftet på hele ejendommen i 2018, købte nuværende ejer loftet over lejligheden, og lagde det til sin egen lejlighed. Lejligheden rummer i dag 167 m2 med terrasse på hver etage. Solen kan nydes i fulde drag på tagterrassen på 5.sal det meste af dagen. Her er god plads til loungemøbler, og der er en pragtfuld udsigt, der er betagende på alle årstider. Altanen på 4.sal byder både på skygge samt eftermiddagssol. Lejligheden er særdeles velindrettet, og funktionaliteten er tænkt ind i form af indbyggede reoler og højskabe på 5.sal, samt opbevaringsplads under trappen. Bedre bliver det ikke.

Her er mange klassiske detaljer som stuk, rosetter, paneler, plankegulve samt en smuk karnap med en betagende udsigt ned ad Falkoner Allé og Rolighedsvej. Ejendommen er fra 1898, en typisk repræsentant for Skønvirketiden, hvor stuk og træudskæringer fik et nyt formsprog, og vinduer fik farvet glas i ruderne.

Vi er på Frederiksberg, som har vilde dyr i egen Zoologisk Have. Frederiksberg har park, slot, restauranter, caféer, museer, teatre, kirke, alléer, smukke tennisbaner og trendy butikker. Det har København måske også, nuvel, men slet, slet ikke som på Frederiksberg. Selv om Frederiksberg er omringet af København, har byen sin egen kultur og et meget højere postnummer.


Bestil salgsmateriale

Falkoner Alle 57, 4. TV., 2000 Frederiksberg

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Nanna Frederikke Juhl
Kontaktperson

Nanna Frederikke Juhl
Filialchef Hellerup
Ejendomsmægler MDE
nanna@eltoftnielsen.dk 42 91 08 81

Louise Schøtt Kristensen
Sagsbehandler

Louise Schøtt Kristensen
Ejendomsmægler MDE
Cand.merc.IMM, SoMe ansvarlig
kristensen@eltoftnielsen.dk 70 70 12 43

Udforsk andre
Lejligheder til Salg