Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Faksegade 7, 5. tv., 2100 København Ø

Som himlen kommer ind i stuen

Andet Andet Andet

Specifikationer

Lejlighed
  • Pris:10.550.000 DKK
  • Ejerudgift:5.702 DKK
  • Boligareal:137 m2
  • Værelser:5
  • Sagsnr.:IEN9727
  • Energimærke:
    D

Som himlen kommer ind i stuen

Rosenvængekvarteret på Østerbro er noget særligt. Malerne P.C. Skovgaard og Wilhem Marstrand byggede sommerhus her. Det samme gjorde komponisten J.P.E. Hartmann og skuespillerinden Johanne Luise Heiberg. Det var tidens kvarter for bohemer og velhavere. Om vinteren flyttede de alle til indre by i København nogle få kilometer længere mod syd. Det sætter et overbærende smil på læberne fra det ene øre til det andet, men Østerbro var i midten af 1800-tallet, hvad Hornbæk er for Københavnere i dag.

Faksegade ligger i Rosenvængekvarteret, som stadig er den mest attraktive beliggenhed på Østerbro. Lejligheden øverst oppe i nummer 7 er på 137 m2, og har som en af de få lejligheder på Østerbro en privat tagterrasse med sol hele dagen. Her kan man sidde eller ligge nøgen helt uforstyrret, fred og ro, kun byens fugle er tilskuere. Det er en pivlækker lejlighed, og det er helt tydeligt, at her har en arkitekt måske 2 været med i indretningen. De åbne foldedøre til den sydvendte altan under tagterrassen får himlen dybere ind i lejligheden, altså endnu mere lys ind i stuerne end alt det lys, der med ovenlysvinduer er i forvejen.

Faksegade ligger lige ved søerne og Fælledparken. Gode løbeture, det er her. Turen rundt om alle 3 søer er på 6,3 kilometer, så er dagens motion hjemme. Rosenvængekvarteret er også kendt som Østerbros burgercentrum. Kvarteret er også kendt for sine mange caféer, og der bliver ofte talt fransk på gaden. Metro er 3 minutter væk, og så er der ikke langt til alle steder i København. Hvor Østerbro er restauranter, caféer, lækre butikker og Christianiacykler med børn og indkøb på ladet, er Vesterbro det hippe og woke med gallerierne, og Nørrebro den multikulturelle bydel med de skæve butikker og halalslagterne.

Bestil salgsmateriale

Faksegade 7, 5. tv., 2100 København Ø

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Joachim Kiilerich Selnæs
Kontaktperson

Joachim Kiilerich Selnæs
Partner/filialchef København & Frederiksberg, Ejendomsmægler MDE
joachim@eltoftnielsen.dk 40 96 04 08

Louise Schøtt Kristensen
Sagsbehandler

Louise Schøtt Kristensen
Ejendomsmægler MDE
Cand.merc.IMM, SoMe ansvarlig
kristensen@eltoftnielsen.dk 70 70 12 43

Udforsk andre
Lejligheder til Salg