Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Fagerholtvej 9, Ferslev, 4050 Skibby

Ingen grund til at sige øh her...

Andet Andet Andet

Specifikationer

Landejendomme
  • Pris:7.395.000 DKK
  • Ejerudgift:5.614 DKK
  • Boligareal:282 m2
  • Grundareal:57.022 m2
  • Værelser:5
  • Sagsnr.:IEN10189
  • Energimærke:
    B

Ingen grund til at sige øh her...

Øh er en tøvelyd, en belejlig ventemarkør, når man ikke rigtig ved, om man skal fortsætte lige ud eller køre til højre. Men når det kommer til motorvejen mellem Roskilde og Holbæk, er der ingen grund til at sige øh. Slet ikke. Kør til højre og oplev det kuperede og smukke landskab i Hornsherred. Halvøen er med i Fjordlandet, som de naturskønne områder kaldes omkring Roskilde Fjord, Isefjord, Holbæk Fjord og Lammefjorden. Her er mange gravhøje i Hornsherred, for vikingerne syntes også, at Hornsherred var et attraktivt sted at bo.

Og så er det helt absurd at tænke på, hvor meget man får for pengene ved at flytte til Hornherred. Bare hør: Et renoveret hus fra himmel til kælder på 282 m2 med energi B-stempel. Sø med fisk i haven. 5,7 hektar jord, aldrig sprøjtet, aldrig kunstgødet, et paradis for heste, får, geder, høns, ænder og familien med børn. Og jagt, selvfølgelig. Her er så mange herlighedsværdier, som almindeligvis beskattes meget højt. Men Fagerholtvej 9 ligger i landzone, og pudsigt nok beskattes herligheder meget, meget fordelagtigt på landet. Nærmest symbolsk. Grundighed og kærlighed til ordentlighed og håndværk er masseret ind i huset. Alt er lækkert, en lystgård med masser af lyst, og ja, alt er lige til at flytte ind i. København er en tur på 45 minutter, Roskilde en halv time, 20 minutter til Holbæk.

Hornsherred, sjovt stednavn. Kommer formentlig fra vikingen Kong Horn, der herskede over herredet og siden sin død kan ses som et ridende genfærd. Men den skal man nok længere ud på landet med.

Bestil salgsmateriale

Fagerholtvej 9, Ferslev, 4050 Skibby

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Elliot Winther
Kontaktperson

Elliot Winther
Filialchef Roskilde
Ejendomsmægler MDE
elliot@eltoftnielsen.dk 31 66 20 36

Joakim Kjeldskov
Sagsbehandler

Joakim Kjeldskov
Trainee
kjeldskov@eltoftnielsen.dk 44 22 80 80

Udforsk andre
Landejendomme til Salg