Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Enstensvej 22, 3210 Vejby

Flergenerationsfamilier, kombineret bolig og erhverv, så se lige her ...

Andet Andet Andet Andet

Specifikationer

Villa
  • Boligareal:361 m2
  • Grundareal:8.001 m2
  • Værelser:7
  • Byggeår:1800
  • Energimærke:
    D

Flergenerationsfamilier, kombineret bolig og erhverv, så se lige her ...

Vejby er en gammel landsby mellem Rågeleje og Tisvilde. Når byen stadig er attraktiv som fastliggerby, er det selvfølgelig fordi naturen er mageløs. Men også fordi byen forstår at udvikle sig med tiden, så den i dag har egen kirke, skole, supermarked, et aktivt foreningsliv og sportsfaciliteter. Endda med stisystemer til det hele. Med 50 meter over Kattegat er udsigten fra skrænterne formidabel heroppe ud over Kattegat. Og så har istidslandskabet efterladt Heatherhill og Tibirke Bakker længere mod vest.

Bygget i 1800 står der 220 år på dåbsattesten til gården på Enstensvej. Og hvis man som flergenerationsfamilie leder efter en stråtækt gård med alle muligheder for børn og børnebørn, gerne på landet, ikke langt fra København, helst en 4-længet, masser af plads, med hestestald og fold, skov, kæmpegrund og havehus, ja, så bliver det ikke meget bedre end her i Vejby. Med opdeling i 2 boliger og selvstændige køkkenalrum er alle 361 m2 forberedt til det. Den ene del har erhvervsstatus, så erhverv er bestemt også en mulighed. Som et festligt farvel til naturgassen har gården fået nyt jordvarmeanlæg, mange tak for det. Gården er velholdt med delvist nyt stråtag, ny kloak og nyt køkken med åbent til kip. Grunden er på 8001 m2 med en eventyrlig have og lille skov. Alt i landzone og de fordele, der følger med lav ejendomsbeskatning. Bare en halv time fra København. Alt er lige til at flytte ind i.

Der er fred og ro på landet. Også i Vejby. Højde og fart, fest og ballade i sommerhussæsonen, ja, det er en kort cykeltur til Tisvilde, som for sommerhusejerne måske er mere interessant end for fastliggerne. Måske ikke. Rågeleje den anden vej er en af de historiske badebyer på Nordkysten. Stranden er kendt for de stribede badehuse.

Udforsk andre
Villaer til Salg

Langerødvej 3, Danstrup, Fredensborg

Villa

Langerødvej 3, Danstrup, Fredensborg

Pris

4.995.000 DKK

Boligareal

122 m2

Grundareal

537 m2

Værelser

4

Karlebovej 38, Kokkedal

Villa

Karlebovej 38, Kokkedal

Pris

5.995.000 DKK

Boligareal

237 m2

Grundareal

1.509 m2

Værelser

7

Sdr. Jagtvej 3B, Hørsholm

Villa

Sdr. Jagtvej 3B, Hørsholm

Pris

5.200.000 DKK

Boligareal

127 m2

Grundareal

819 m2

Værelser

4