Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Engvej 2, Havnsø, 4591 Føllenslev

Fugle på himlen og Bambiøjne i græsset...

Andet

Specifikationer

Fritidshus
  • Boligareal:63 m2
  • Grundareal:666 m2
  • Værelser:2
  • Byggeår:1962

Fugle på himlen og Bambiøjne i græsset...

Havnsø Havn ligger i den sydlige del af Nekseløbugten, naboen til Sejerøbugten. Begge bugter har nogle af de bedste badestrande på Sjælland. Der går 2 færger fra havnen til henholdsvis Nekselø og Sejerø, hvor Nekselø er noget helt særligt. Den har sagt nej tak til biler, billøs er den altså, og med milde vintre, flere solskinstimer og mindre regn har den en særegen natur i forhold til resten af Danmark. Havnsø Havn er en livlig havn, området er populært, derfor er der mange sommerhuse i Havnsø.Hver lørdag i sommermånederner der kræmmermarked ved vestre mole. Vinterbaderne har sauna på havnen, og børnene har fået deres egen legeplads. Sådan skal det være.

Sommerhuset på Engvej 2 ligger bare 150 meter fra stranden i Nekseløbugten. Det er bygget i 1962, men er renoveret til det fineste sommerhus på 63 m2 med det hyggeligste anneks bundet sammen af den sydvestvendte terrasse. Ja, sol, sol, sol på den hele dagen. Det er et klassisk sommerhus renoveret med sommerhussjæl, hjerte og charme. Her er fugle på himlen og bambiøjne i græsset. Grunden er på 666 m2 med græsplæne og en hæk. Ikke meget havearbejde her. Mange tak. Og så ligger det i et kvarter med søde naboer, som passer på hinanden.

Havnsø Havn er en gåtur på 20 minutter, og der er alle muligheder for aktiviteter i Havnsø. Der er mange kitesurfere og kajakroere i Nekselø Bugt, og mange cykler i det kuperede landskab, som istiden har efterladt i Odsherred. Michelin restauranten på Dragsholm Slot ligger 20-25 cykelminutter væk med den hvide dame, som går igen på slottet, mens alle sover. Muuhaa. Havnsø er en del af de UNESCO-bevarede områder i Odsherred. Den ligger en time fra København og er ét af de mest populære sommerhusområder på Sjælland med masser af gårdbutikker og boder.

Udforsk andre
Fritidshuse til Salg

NYHED
Vej 14 Nr. 37, Vig Lyng, Vig

Fritidshus

Vej 14 Nr. 37, Vig Lyng, Vig

Pris

1.695.000 DKK

Boligareal

45 m2

Grundareal

1.220 m2

Værelser

2

NYHED
Damengen 4, Nygård, Nykøbing Sj

Fritidshus

Damengen 4, Nygård, Nykøbing Sj

Pris

2.195.000 DKK

Boligareal

100 m2

Grundareal

1.780 m2

Værelser

3

Ordrupvej 70, Ordrup, Fårevejle

Fritidshus

Ordrupvej 70, Ordrup, Fårevejle

Pris

1.685.000 DKK

Boligareal

40 m2

Grundareal

742 m2

Værelser

2