Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Engtoften 15+17, 4540 Fårevejle

Hver sommer sommerdaser sommerhusfolket sommerdagene lige her...

Andet Andet Andet Andet

Specifikationer

Fritidshus
  • Boligareal:137 m2
  • Grundareal:2.412 m2
  • Værelser:3
  • Carport:27 m2
  • Byggeår:2021

Hver sommer sommerdaser sommerhusfolket sommerdagene lige her...

Hver sommer sommerdaser sommerhusfolket sommerdagene lige her…

På sommerhusenes catwalk er der den allerstørste prestige i at være sommerhus i den smukke bugt mellem Ordrup Næs og Sjællands Odde. Bugten er selvfølgelig Sejerø Bugt, hvor strandene er kendt som Den Danske Rivera. Her sommerdaser sommerhusfolket sommerdagene på sandstrandene og i det klareste vand på Danmarks bedste badestrande. Naturen er istidsstor heroppe, og i det kuperede landskab ses da også cykelrytterne på deres racercykler. Ja, selv Tour de France måtte da lige forbi sidste år på vej til Paris.

Det siges, at djævlen bor i detaljen. Sommerhuset på Engtoften ved, at det gør den. Ingen her har sprunget over, hvor gærdet er lavest. Tværtimod. Arkitekt og sommerhusbygherre har i 2021 hoppet over hvor gærdet var så højt, at det er en oplevelse at være tilskuer. Det er et snedkereret sommerhus, helt bogstaveligt. Farver, bord, bænke, stole, senge og skabe er tegnet til huset, som står på en dobbeltnaturgrund på i alt 2.412 m2. Den er stor og vild med biodiversitet og velanlagte stisystemer i eget naturparadis, nemlig. Her er en særlig ro og kort til himlen med så tidsrøvende solnedgange langt derude i Sejerøbugten, hvor himmel møder hav, at man med ærefrygtens gåsehud forlader sin egen navle uden at opdage det. Her er 112 m2 sommerhusbolig samt et anneks på 26 m2, hvor der er eget badeværelse og plads til gæsterne.

På terrassen er der sol på maven hele dagen. Stor er den, altså terrassen, herfra er der havudsigt, og bare en lille kilometer til vandet. Bortset fra nogle personlige artefakter følger alt i den fine indretning med. Huset ligger ved sommerhusbyen Ordrup, som har egen café, iskiosk, gadekær og købmand. Engtoften 15+17 ligger desuden tæt på meget særlig natur, hvorfor området også er udnævnt til geopark af UNESCO. Området er med andre ord vigtig natur, hvor den særlige geologi er til glæde for alle sommerhusgæsterne i området.

Udforsk andre
Fritidshuse til Salg

Ordrupvej 70, Ordrup, Fårevejle

Fritidshus

Ordrupvej 70, Ordrup, Fårevejle

Pris

1.685.000 DKK

Boligareal

40 m2

Grundareal

742 m2

Værelser

2

Lyngbakken 36, Veddinge Bk, Fårevejle

Fritidshus

Lyngbakken 36, Veddinge Bk, Fårevejle

Pris

3.495.000 DKK

Boligareal

72 m2

Grundareal

1.329 m2

Værelser

3

Lang Agre 5, Ordrup Næs, Fårevejle

Fritidshus

Lang Agre 5, Ordrup Næs, Fårevejle

Pris

7.995.000 DKK

Boligareal

65 m2

Grundareal

1.203 m2

Værelser

2