Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Engtoften 1, 2960 Rungsted Kyst

Engtoften 1

Andet

Specifikationer

Villa
  • Boligareal:205 m2
  • Grundareal:1.000 m2
  • Værelser:7
  • Sagsnr.:IEN9330
  • Energimærke:
    C

Engtoften 1

For mange er beliggenhed et kriterie, som kommer før alt andet. Nogle mener det endda så bogstaveligt, at de hellere ser sig selv bo småt på den rigtige beliggenhed, end stort og flot på den forkerte. Men det behøver ikke være enten eller, det kan også være både og, altså stort og flot på den rigtige beliggenhed.
Sådan er det i Rungsted. Med skov, salt og vand er her så mange attraktive beliggenheder, at det kan være svært at vælge adresse. Men huset på Engtoften er et rigtig godt bud. Det ligger 100 meter fra vandet på en lille, blind vej med bare 4 ejendomme. Det er bygget i 1997, men det kunne lige så godt være bygget i går. Alt står snorlige, alt er lækkert, alt er lige til at flytte ind i, og glem alt om renovering og tidskrævende vedligeholdelse de næste mange år. Her er 205 m2 til det modne par med børnebørn på vej. Med 4 soveværelser er det også et oplagt hus til familien med børn. Haven er kultiveret anlagt med smukke træer, florissante rododendrons og en stor terrasse, som vender den rigtige vej mod Solen hele dagen. Med 1.000 m2 er grunden stor nok til også at have venner i annekset og biler i carporten.
Og de får det godt her, for Rungsted er en by med gode skoler, private og offentlige, og sportsfaciliteter som skøjte- og svømmehal, tennis og flere golfbaner. Det hele ligger lige om hjørnet. Det samme gør havnen, som ligger nogle hundrede meter ned ad Strandvejen. Havnestemningen og den maritime atmosfære får man forærende med alle de lyde, der altid er i en lystbådehavn. Men Rungsted Havn kan meget mere. Her er lækre butikker, trendy caféer og 11 gode restauranter og spisesteder i alle klasser.Udforsk andre
Villaer til Salg