Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Engmarken 11, 4000 Roskilde

En hjerteanbefaling, tiptopisoleret med fjernvarme og gulvvarme...

Andet Andet Andet

Specifikationer

Villa
  • Pris:4.850.000 DKK
  • Ejerudgift:3.221 DKK
  • Boligareal:127 m2
  • Grundareal:206 m2
  • Værelser:3
  • Byggeår:2020
  • Energimærke:
    A2015

En hjerteanbefaling, tiptopisoleret med fjernvarme og gulvvarme...

De 35 rækkehuse er bygget i 2020 i 5 forskellige farver: hvid, lysegrå, koksgrå, beige og støvet grøn. Engmarken 11 er hvidt og er på 127 m2 fordelt på 2 etager. Men fornemmelsen af rum er væsentlig større end antallet af m2, for hele 1. salen er bygget op til kip. Ja, heroppe er der 4 meter til loftet. Egetræsskabe og køkken fra Svane med quooker og vinkøleskab, støbte betongulve og store vinduer overalt betyder masser af lys, mange tak for det. For en børnefamilie er huset en hjerteanbefaling, det er tiptopisoleret med fjernvarme og gulvvarme overalt, store værelser, udsigt til grønne områder. Her er ikke meget vedligeholdelse de næste mange, mange år. 2 minutter til supermarkedet, apoteket, fitness og institutioner. Det bliver ikke meget bedre.

Fælledskab og fællesskab. 2 forskellige ord, fordi d bytter bogstav med s, men alligevel i familie med hinanden. Fælled på gammeldansk er et fælles, grønt område som eksempelvis Amager Fælled og Fælledparken i København. Eller som rækkehusene på Engmarken i Roskilde, som er bygget omkring en indre fælled med private, grønne haver. Helt ideelt som centrum for leg, ophold og fællesskab for familier i alle aldre.

Fælledskabet på Engmarken ligger i den vestlige del af Roskilde By. Byen, marker og skov ligger tæt på. Bygaden og Roskilde Domkirke er en cykeltur på bare 8 minutter. Roskilde er den 10. største by i Danmark med Domkirke, højskoler, universitet og en årlig festival med over 100.000 unge som ældre fra hele verden, som giver den gas med musik, kys og kærlighed og højde og fart i en uge. Roskilde er et godt eksempel på en by, som siden middelalderen altid har forstået at forny sig, altid at bringe sin egen fortid med ind i nutiden. Turen til København er en togtur på 20 minutter. Toget kender turen, for det første tog i Danmark kørte fra Roskilde til København i 1847.

Bestil salgsmateriale

Engmarken 11, 4000 Roskilde

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Elliot Winther
Kontaktperson

Elliot Winther
Filialchef Roskilde
Ejendomsmægler MDE
elliot@eltoftnielsen.dk 31 66 20 36

Joakim Kjeldskov
Sagsbehandler

Joakim Kjeldskov
Trainee
Finansøkonom
kjeldskov@eltoftnielsen.dk 44 22 80 80

Udforsk andre
Villaer til Salg