Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Engløbet 2, Gudmindrup Lyng, 4573 Højby

Nå ja, glemte at fortælle, at vi er midt i Sejerø Bugt

Andet Andet

Specifikationer

Fritidshus
  • Pris:1.550.000 DKK
  • Ejerudgift:1.411 DKK
  • Boligareal:56 m2
  • Grundareal:1.220 m2
  • Værelser:2
  • Garage:24 m2
  • Sagsnr.:IEN11093

Nå ja, glemte at fortælle, at vi er midt i Sejerø Bugt

Det er ikke nemt at være sommerhus i Højby, i hvert fald ikke, når man skal vælge badestrand. Nå ja, glemte at fortælle, at vi er midt i Sejerø Bugt, som jo er en af de mest populære sommerhusbeliggenheder på Sjælland. Strandene heroppe er for strandaficionados de bedste på Sjælland, og hvor skal vi så hen i dag? Stenstrup Strand, Tengslemark Lyng, Gudmindrup Lyng eller Højby Lyng?

Med 56 m2 er sommerhuset på Engløbet 2 på papiret ikke stort, men udestuen på 15 m2 og de 2 annekser er med i hverdagen, så her er plads, også til venner og familie. Alt er så sommerhushyggeligt, som det kan blive. Huset er fra 1981, det er et klassisk sommerhus med hvide sprossevinduer, ikke sort som de fleste sommerhustræhuse, men det kan det jo blive. Det ligger helt rigtigt på grunden med sol på terrassen hele dagen. Grunden er på 1.220 m2. Haven, ja, her er store træer og ældre beplantning. Meget charmerende. Alt er velholdt og lige til at flytte ind i.

Højby er en af de attraktive sommerhusbyer i Nordvestsjælland. Den ligger i Odsherred Kommune, og selvfølgelig har navnet noget med højde at gøre, for byen ligger højt mellem nogle høje. Den lokale kro har de bedste anmeldelser fra Tripadvisor, og så ligger Drageholm Slot med Michelin restauranten lige i nærheden. Book bord i god tid, skaldyrsaftenerne er typisk booket flere måneder i forvejen. Naturen er smuk heroppe i Nordvestsjælland. Rørvig ligger et lille kvarter væk. Her går færgen til Hundested, men turen udenom fjorden er den hurtigste til København. Højby er en del af det UNESCO-bevarede område i Odsherred, som istiden har dannet og formet af gletsjere.


Bestil salgsmateriale

Engløbet 2, Gudmindrup Lyng, 4573 Højby

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Elliot Winther
Kontaktperson

Elliot Winther
Filialchef Roskilde
Ejendomsmægler MDE
elliot@eltoftnielsen.dk 31 66 20 36

Joakim Kjeldskov
Sagsbehandler

Joakim Kjeldskov
Trainee
kjeldskov@eltoftnielsen.dk 44 22 80 80

Udforsk andre
Fritidshuse til Salg