Enebærvej 2B, Ellinge Lyng, 4560 Vig

Andet

Specifikationer

Fritidshus
  • Boligareal:85 m2
  • Grundareal:1.454 m2
  • Værelser:3
  • Byggeår:2018

Enebærvej 2B, Ellinge Lyng, Vig

Hvor meget mere end kr. 1.595.000 vil du give for et nyopført og helårsanvendeligt fritidshus, tæt på skov og strand?”
Ejendommen udbydes i licitation og bud skal fremsendes til Ivan Eltoft Nielsen, Asnæs afdeling, i form af en underskrevet købsaftale senest fredag den 20. december kl. 12.00. Købsaftalen skal fremsendes i en lukket kuvert med mærke Budrunde/Enebærvej 2B. Udkast til en standard købsaftale med tilbudsblanket kan rekvireres hos Ivan Eltoft Nielsen.
Det skal bemærkes, at sælger har mulighed for at afslå alle de indkomne bud, uanset om buddet er under, på eller over udbudsprisen.

Som de næste ejere af dette nybyggede fritidshus på strandsiden i Ellinge Lyng kan I se frem til at tilbringe jeres næste sommer-, jule- og påskeferier i lækre og lyse rammer tæt på naturen. Huset ligger nemlig på en stor naturgrund bare en lille gåtur fra Korevlernes fredede naturområde og en skøn, børnevenlig sandstrand. Der er ligeledes kort afstand til Ellinge Indhegning og Jyderup Skov. Efter en tur ved vandet eller i skoven kan I vende tilbage til stilfulde og komfortable rammer i et velisoleret hus med højt til loftet.

Der er tale om et træbeklædt fritidshus, som stod færdigopført i 2018, og som rummer 85 m2 i et enkelt plan. Huset er nemt at holde ved lige, og det er glimrende isoleret, så det oplagt kan bruges året rundt. Her er tilmed et stort, lækkert køkken og et rummeligt badeværelse med vaskemaskine.

I stuen står en brændeovn fra Morsø, og huset har ligeledes en varmepumpe, der kan tilsluttes, så den styres ved mobilen. Det betyder, at I kan holde stedet frostfrit året rundt – og at I kan sikre, at der altid er varmt, når I ankommer.

Takket være store vinduespartier fra gulv til loft lukkes de frodige omgivelser helt ind i opholdsmiljøet, som består af stue og køkken-alrum i helt åben forbindelse. Køkkenet er fra Kvik med elementer i sortbejdset egetræ og en lys, massiv træbordplade. Herfra kan maden hurtigt bæres ud på en overdækket træterrasse, hvor I finder aftensolen.

Der er kvalitetsgulve fra Pergo i opholdsmiljøet og i de tre værelser, hvoraf det ene værelse har egen terrasseudgang, og det største værelse ligger afsondret fra de to andre. Det skal desuden bemærkes, at der er gulvvarme på badeværelset, som har separat bruseniche med unidrain og glasbrusevæg.

Udforsk andre
Fritidshuse til Salg

Nykøbing-Slagelsevej 13, Hønsinge L, Vig

Fritidshus

Nykøbing-Slagelsevej 13, Hønsinge L, Vig

Pris

1.995.000 DKK

Boligareal

177 m2

Grundareal

2.821 m2

Værelser

4

Kongepartens Strandvej 59, Ellinge Lyng, Vig

Fritidshus

Kongepartens Strandvej 59, Ellinge Lyng, Vig

Pris

4.495.000 DKK

Boligareal

121 m2

Grundareal

1.354 m2

Værelser

3

NYHED
Mosrosevej 2, Yderby Lyng, Sjællands Odde

Fritidshus

Mosrosevej 2, Yderby Lyng, Sjællands Odde

Pris

2.550.000 DKK

Boligareal

64 m2

Grundareal

1.609 m2

Værelser

4