Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Elsdyrsvej 3, 3300 Frederiksværk

Først var det wow, så blev det til wow wow

Plantegning Plantegning

Specifikationer

Villa
  • Pris:6.395.000 DKK
  • Ejerudgift:3.477 DKK
  • Boligareal:180 m2
  • Grundareal:1.000 m2
  • Værelser:5
  • Garage:43 m2
  • Sagsnr.:IEN10405
  • Energimærke:
    C

Først var det wow, så blev det til wow wow

Først var det wow, så blev det til wow wow …

Det begynder i indkørslen med et diskret wow, og det fortsætter med et wow wow inde i entréen. Sommerhusbyen Asserbo er ikke just kendt for lækre helårsliebhaverboliger, men her, her i bunden af den blinde Elsdyrsvej i et fastliggerkvarter ligger der ét. Det er en arkitektonisk perle af et murermesterhus bygget i 2002 og gennemrenoveret i 2014. Stort er det med sine 246 etagemeter. Og spændende, for arkitekten har tænkt på rum, lys, praktik og skygger i lige så høj grad som på plads og det flow. Det får hverdagen i en 180 m2 stor bolig med gulvvarme over alt, selv i den store dobbelt garage, til at smutte som en mandel til jul.

Med vejnavne i kvarteret som Gazellevej, Antilopevej, Sikavej, Kronhjortevej og Elsdyrsvej skulle man tro, at det er et kvarter med højde og fart. Men nej, slet ikke. Her er få minutternes gang til Asserbo Plantage, som er en del af Kongernes Nordsjælland og den fantastiske natur der. Her er musestille, altid, også om sommeren, når sommerhusfolket kommer til byen. Med bare 3 minutter til stranden i Liseleje den ene vej og 4 minutter til alle indkøb i Frederiksværk den anden, er Elsdyrsvej en privilegeret vej på Nordkysten. Solen har flere solskinstimer i Liseleje end andre steder i Danmark, og Frederiksværk er en af de historiske byer på Sjælland domineret af kanalen, der forbinder Arresø med Roskilde Fjord. I 1700-tallet leverede den energi til den kanonindustri, byen blev så berømt for.

Vi er i 3300 Frederiksværk, som for mange i dag er et penlerpostnummer. Hvor arbejdspladserne i Hillerød er en tur på 20 minutter i myldertid, tager turen i myldertid fra København til Hillerød 40 minutter. Det samme hjem. Derfor ingen tvivl om, at Frederiksværk bliver endnu mere interessant, når det nye supersygehus i Hillerød med alle de nye arbejdspladser står færdigt i 2024. Pendler man mod nord, er der al mulig grund til at flytte til Frederiksværk og spare tid.

Bestil salgsmateriale

Elsdyrsvej 3, 3300 Frederiksværk

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Lars Lyngholm Eriksen
Kontaktperson

Lars Lyngholm Eriksen
Partner/filialchef Nordkysten
Ejendomsmægler MDE
lars@eltoftnielsen.dk 60 40 72 92

Udforsk andre
Villaer til Salg