Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Elmevej 21, 2840 Holte

Route de L'orme, ja, det er Elmevej på fransk ...

Plantegning

Specifikationer

Villa
  • Pris:16.995.000 DKK
  • Ejerudgift:8.509 DKK
  • Boligareal:241 m2
  • Grundareal:1.212 m2
  • Værelser:8
  • Carport:51 m2
  • Bygget/ombygget:1924/2010
  • Energimærke:
    C

Route de L'orme, ja, det er Elmevej på fransk ...

Elmetræet er et populært træ, og det er selvfølgelig derfor, at det har lagt navn til en del gader og veje rundt omkring i verden. Den mest berømte elmevej er nok Elm Street i Dallas, hvor en populær præsident blev skudt. Men mindre opmærksomhed kan også gøre det, som eksempelvis Elmevej i Holte. Den er ikke lang, den ender blindt, så det siger sig selv, at her kun er den trafik fra dem, som bor her.

Huset i nummer 21 er bygget i 1924, men det er slet ikke til at forstå. Det kunne lige så godt stå et sted i Sydfrankrig på Route de L’orme, ja, det er Elmevej på fransk. Det har de sidste par år været gennem en renovering og står i dag som en privat lounge, et fristed, sit eget ugenerede asyl i så stedsegrøn en have, at kun antallet af blade på træerne fortæller, om det er sommer og vinter. Her er 241 m2 bolig på en 1.212 m2 grund, masser af charme, masser af lys, masser af karakter. Dinesen gulve, gulvvarme, sauna, opvarmet pool, koblede vinduer & døre fra Bøjsøe.
Selv tak.

Holte er en af de populære byer nord for København. Og ikke helt tilfældigt er Holte især populær for børnefamilier. Nogle af de bedste skoler og dagsinstitutioner ligger i Holte. Her er skove, søer, masser af sportsaktiviteter, togstation og en af Danmarks ældste biografer. Holte ligger i hullet mellem Virum og toppen af Geels Bakke. Det er den sidste by ud af Nordkøbenhavn med små 6.500 indbyggere. Der er 20 kilometer til København, 15 minutter i bil, 20 minutter med tog. Holte Midtpunkt ligger tæt på med alle indkøb. Det samme gør Næsseskoven, Geelskov, Kollemosen og Malmmosen.


Bestil salgsmateriale

Elmevej 21, 2840 Holte

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Nadia Brandt Holm
Kontaktperson

Nadia Brandt Holm
Filialchef Kgs. Lyngby
Ejendomsmægler MDE
nadia@eltoftnielsen.dk 25 97 25 07

Julius af Rosenborg
Sagsbehandler

Julius af Rosenborg
Studentermedhjælper
julius@eltoftnielsen.dk 32 42 28 00

Udforsk andre
Villaer til Salg