Eggersvej 43, 2900 Hellerup

Uforskammet lækkert efter en mageløs genopbygning...

Andet

Specifikationer

Villa
  • Pris:29.500.000 DKK
  • Ejerudgift:7.071 DKK
  • Boligareal:235 m2
  • Grundareal:800 m2
  • Værelser:6
  • Carport:18 m2
  • Sagsnr.:IEN10213
  • Energimærke:
    C

Uforskammet lækkert efter en mageløs genopbygning...

Postnummeret for Eggersvej er 2900 Hellerup, den første by mod nord ud af København. Eftertragtet er den, byen Hellerup, og det er til at forstå. Den er byen med kulturelle herlighedsværdier som egen badeanstalt, sandstrand, lystbådehavn, skov, slot, park og strandvej med caféer, restauranter og lækre butikker. Derfor er det heller ikke tilfældigt, at nogle af de mest eftertragtede ejendomme ligger i Hellerup. Byen hører til Danmarks mest velhavende, og det er der ingen grund til at Google, for den historie fortæller prisen på boligerne.

Istandsættelsen af Eggersvej 43 begyndte bogstavelig talt med at fjerne alt. ALT. Intet blev skånet, tag, spær, alt blev kørt ud, kun de nøgne vægge stod tilbage. Etager er fjernet for at få højde, vægge er flyttet for at få længde og plads, og kun de bedste materialer blev kørt ind. Eksempelvis sildebensgulve i massiv eg, marmor fra den samme sten sprængt fra det samme brud og alt snedkerarbejde fra Oak&Noble, som også har stået for den totale renovering. Her er 315 etagemeter, hvor de 80 er en underetage velegnet til teenager eller au pair. Huset er oprindelig fra 1934, i dag står alt uforskammet lækkert efter en mageløs og bekostelig genopbygning. Her er ikke meget vedligeholdelse de næste mange, mange år.

Familien med børn får det godt her. Nogle af Danmarks bedste skoler og gymnasier er cykelminutter væk, det samme er svømmehallen i Kildeskoven, de smukke tennisbaner i HIK, indkøb, de lækre butikker, restauranter og caféer i både Gentofte og Hellerup.

Bestil salgsmateriale

Eggersvej 43, 2900 Hellerup

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Nanna Frederikke Juhl
Kontaktperson

Nanna Frederikke Juhl
Ejendomsmægler MDE, SoMe ansvarlig
nanna@eltoftnielsen.dk 42 91 08 81

Nana Manniche Lillelund
Sagsbehandler

Nana Manniche Lillelund
Trainee
lillelund@eltoftnielsen.dk 70 70 20 05

Udforsk andre
Villaer til Salg