Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Dyrehøj Strandvej 36, Lumsås, 4500 Nykøbing Sj

Dyrehøj Strandvej 36, Lumsås

Andet Andet Andet Andet

Specifikationer

Fritidshus
  • Boligareal:83 m2
  • Grundareal:2.705 m2
  • Værelser:4
  • Garage:17 m2
  • Sagsnr.:IEN7321

Dyrehøj Strandvej 36, Lumsås

Sjællands Odde er en af de mest attraktive og populære sommerhusområder i Danmark. Som 15 kilometer lang spids på nordvestkysten ligger Kattegat på den ene side og Sejerø på den anden. I stenalderen var Odden en ø, men land kan hæve sig som gær, og sådan kan en ø blive til en halvø.

På Sejerøbugt-siden ligger et interessant sommerhus fra 1964 og ombygget i 2008. I billedpræsentationen er det tydeligt, at en arkitekt har haft en stor finger med i spillet. Det er ejeren selv, og resultatet er en sommerhusstemning, som burde stå model til ethvert sommerhus. En overdækning har bygget anneks med bad sammen med hovedhuset, så det står som et samlet hus. Smart. Det er intimt, det er nede-på-jorden-lækkert med herligheder, der er orientret mod de 20 meter, der er til stranden. Stranden langs Odden mod Sejerøbugten har sædvanligt mange sten, men ikke her. Lige her er der hvidt sand og klart badevand. Huset er på 83 m2, og grunden 2.705 m2.

Solnedgangene giver det mageløseste lys på himlen, når solen går ned i bugten. Med en beliggenhed så tæt på vandet, er præmissen, at man kan høre havet. Her er bølger, skvulp, dønninger og brændinger, så man behøver ikke tælle får for at falde i søvn.

Udforsk andre
Fritidshuse til Salg