Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Dyrehavevej 43, 2930 Klampenborg

Som en nysgerrig skovmus på sviptur..

Andet Andet Andet Andet Andet

Specifikationer

Villa
 • Pris:24.995.000 DKK
 • Ejerudgift:6.929 DKK
 • Boligareal:275 m2
 • Grundareal:644 m2
 • Kælder:101 m2
 • Værelser:11
 • Garage:25 m2
 • Sagsnr.:IEN10682
 • Energimærke:
  D

Som en nysgerrig skovmus på sviptur..

Med det vejnavn er Dyrehavevej selvfølgelig vejen til en af de røde porte i Dyrehaven. Indenfor, altså inde i skoven, har der altid været dyr, og i dag er bestanden af hjorte på over 2.000. Dyrehaven har gennem flere hundrede år udviklet sit eget liv som én af de smukkeste, rekreative skove på Sjælland.

Som en nysgerrig skovmus på sviptur kan huset på Dyrehavevej næsten ikke komme tættere på skoven. Det er bygget i 1897 som et halvt hus delt op vertikalt med underetage, stueetage, 1. sal og en 2. sal forberedt som selvstændig afdeling. Alt er renoveret med nyt tag fra himmel til pivlækker underetage i 2019, og det er gjort så overbevisende, at fortidens skygge er med de næste mange år. Det skal man sige tak for. Rasmus Jensen er arkitekten, nemlig, det var ham, som også tegnede De Engelske Rækkehuse. Det er bygget i en tid, hvor håndværk var et opgør mod masseproduktion og dovenskab i byggeriet. Tiden fik et nyt formsprog, lys og elektricitet blev prestige, udsmykning og detaljer fik plads i nye bygninger, og tapeter blev designet af arkitekter og kunsthåndværkere, vinduesglas fik farver. Det var en tilbagevenden til det personlige aftryk i byggeriet. Og det ses tydeligt i renoveringen.

Som huset er haven også delt op i 2 selvstændige matrikler. Terrassen vender stik syd, sol hele dagen. Med 376 store etagemeter og nogle af de bedste skoler tæt på er det et hus til børnefamilien. Skoven er naturens egen legeplads, Bellevue Strand et sommerhelle, toget til Malmø, København og lufthavnen er et par hundrede meter væk. Og Skovshoved Havn, ja, her er sejlklub for små og store sejlere. Havnen blev udvidet i 2016 og har i dag plads til de helt store både.

Bestil salgsmateriale

Dyrehavevej 43, 2930 Klampenborg

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Nanna Frederikke Juhl
Kontaktperson

Nanna Frederikke Juhl
Filialchef Hellerup
Ejendomsmægler MDE
nanna@eltoftnielsen.dk 42 91 08 81

Nana Manniche Lillelund
Sagsbehandler

Nana Manniche Lillelund
Trainee
Finansbachelor
lillelund@eltoftnielsen.dk 70 70 20 05

Udforsk andre
Villaer til Salg