Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Drosselvej 3, 4300 Holbæk

Pipfuglekvarteret med de mest populære matrikler i Holbæk...

Andet Andet Andet Andet

Specifikationer

Villa
  • Boligareal:225 m2
  • Grundareal:920 m2
  • Værelser:5
  • Garage:77 m2
  • Byggeår:1924
  • Energimærke:
    B

Pipfuglekvarteret med de mest populære matrikler i Holbæk...

Nej, hr. Drosselmeyer fra dukkeværkstedet i balletten Nøddeknækkeren har ikke noget med en drossel at gøre. En drossel er heller ikke en fugl, men et dynasti af 79 forskellige spurvefugle, hvor solsorten bare er én af dem. Kvidr, kvidr og pip, pip er det tilladt at pippe her i kvarteret, for lige her på fjordbredden til Holbæk Fjord afløser den ene fuglevej den anden og den tredje og den fjerde. Og endnu flere. I pipfuglekvarteret ligger de mest populære og eftertragtede matrikler i Holbæk. Stort set alle matrikler her har udsigt til fjorden. Og vand, det har det jo med at bevæge sig og forandre sig, så derfor er udsigten altid aldrig den samme.

Huset på Drosselvej har et navn, Drosselhus, selvfølgelig. Det er et af de smukkeste huse i kvarteret, og selvom det oprindelig er fra 1924, kunne det med sin hvide, markante bygningskrop og sortglaserede teglsten være bygget i går. Alt er renoveret til et paradis på fjordjorden i Holbæk. God økonomi med luft-til-vand-varmepumpe og gulvvarme. Huset er på 225 m2 med den smukkeste fjordudsigt fra den vestvendte terrasse på 1. sal. Haveterrassen er også vestvendt, så her er sol det meste af dagen. Stor fuldmuret garage med værksted og plads til 3 biler. Vinkælder. Mange tak. Grunden er på 920 m2 med en have, som hverken kræver grønne fingre eller mange haveredskaber.

Der er bare 5 minutter til Knudsskov, en rekreativ skov, som tidligere var en ellesump i Holbæk, en by med masser af kultur. Her er institutioner, skoler, gymnasium og alle indkøb. Turen til Holbæk er en smuk cykeltur langs fjorden på 10 minutter. Bare 60 kilometer til København er der fra Holbæk. Og hvad ingen byer har, det har Holbæk: Holbæk Sportsby, Danmarks største, som samler alle sportsfaciliteter ét sted, for at inspirere til nye og alternative måder at være sammen på, sportsligt og socialt. Familier med interesse for sport og sociale aktiviteter får det godt her.


Udforsk andre
Villaer til Salg

Strandmøllevej 154, Holbæk

Villa

Strandmøllevej 154, Holbæk

Pris

6.995.000 DKK

Boligareal

192 m2

Grundareal

1.414 m2

Værelser

4

Lærkevej 4, Allerup, Holbæk

Villa

Lærkevej 4, Allerup, Holbæk

Pris

5.995.000 DKK

Boligareal

151 m2

Grundareal

811 m2

Værelser

6

Johannesmark 34, Tuse, Holbæk

Villa

Johannesmark 34, Tuse, Holbæk

Pris

4.995.000 DKK

Boligareal

185 m2

Grundareal

904 m2

Værelser

4