Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Drosselvænget 3, Ordrup, 4540 Fårevejle

Om 10 minutter bliver det regnvejr...

Andet

Specifikationer

Fritidshus
  • Pris:4.650.000 DKK
  • Ejerudgift:1.788 DKK
  • Boligareal:140 m2
  • Grundareal:1.601 m2
  • Værelser:5
  • Bygget/ombygget:1967/2016

Om 10 minutter bliver det regnvejr...

Bjergene i Odsherred, jo, den er god nok. Bjergene i Odsherred er et af de smukkeste eksempler på dansk overdrev. Fra Vejrhøj er der 360 graders udsigt ud over hele Sejrøbugten og ind over Lammefjorden. Naturen i bakkerne har stor variation i plante- og dyreliv, og midt i det hele, med udsigtspladsen Udsigten over Sejerøbugten tæt på, ligger et pivlækkert sommerhus på 140 m2 på en 1.601 m2 stor grund med kultiverede, stedsegrønne planter.

Udsigten fra hus og have er noget helt særligt. Vi er 65 meter over havet, og når det kommer til udsigt, ja, så er højt jo altid godt. Udsigten over vandet er altid aldrig ens, som tableauer ændrer farverne sig, og på en klar dag kan man med en kikkert se vindmøllerne dreje rundt på Djursland. Og når man spotter en regnvejrssky ude i Nekseløbugten, er det nemt at forudsige, at det bliver regnvejr om 10 minutter.

Kærlighed til naturen, det skal man have for at for at flytte i sommerhus her. Rådyrene kigger ind af vinduerne, det kuperede landskab er som ingen andre landskaber i Danmark, Sjællands bedste sand- og badestrand ligger 1,5 kilometer væk, og fuglene er vilde med de opvinde, der dannes i bakkerne, når de opvarmes af Solen. Drosler er her mange af, agerhøns, sanglærker og masser af musvåger. Det er et sommerhus med plads til familien med børn og mange venner. Her er ingen bemærkninger i tilstandsrapporten, mange tak, bare minimum af vedligeholdelse her de næste mange år. Dragsholm Slot er en gåtur, det samme er golfbanen med de 18 huller.

Naturen er stor og autentisk i Odsherred, som ikke helt tilfældigt har fået hæderstitlen UNESCO Global Geopark Odsherred, som den første danske geopark nogensinde. Odsherreds geologiske udformning er helt unik og har afgørende betydning for livet på egnen. Ikke mindst alle strandende, som gør Odsherred til den danske Rivera.Bestil salgsmateriale

Drosselvænget 3, Ordrup, 4540 Fårevejle

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Katja Sørensen
Kontaktperson

Katja Sørensen
Ejendomsmægler MDE
katja@eltoftnielsen.dk 50 56 82 45

Laura Holm
Sagsbehandler

Laura Holm
Trainee
laura@eltoftnielsen.dk 70 20 21 05

Udforsk andre
Fritidshuse til Salg