Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Dronninggårds Alle 68, 2840 Holte

Privat bro til kajakker og badegæster ...

Plantegning

Specifikationer

Villa
 • Pris:45.000.000 DKK
 • Ejerudgift:23.684 DKK
 • Boligareal:362 m2
 • Grundareal:1.970 m2
 • Kælder:60 m2
 • Værelser:8
 • Garage:50 m2
 • Sagsnr.:IEN8053
 • Energimærke:
  D

Privat bro til kajakker og badegæster ...

I Dronninggårdskvarteret ligger nogle af Danmarks dyreste ejendomme. Her løber Dronninggårds Allé langs Furesøens bredder, en gammel sommerhusvej, hvor byens velhavere kunne nyde den unikke udsigt over Furesøen i deres imponerende sommerboliger. I dag er sommerhusene smukke palæer, og Dronninggårds Allé er uden at overdrive en af Nordsjællands mest mondæne adresser.
Der er kort cykelvej til tog, daginstitution og skole, og så ligger Næsseskoven, Geelskov og Vejlesø lige om hjørnet. Her er stier at gå og løbe på, muligheder for at bade og sejle og shoppe i de fristende butikker i Holte Midtpunkt.

Dronninggårds Allé 68 ligger på en pragtfuld, stor grund, på 1970 m2, lige ned til Furesøen med egen privat bro til familiens kajakker og badegæster. Det moderne palæ har netop været igennem en gennemgribende renovering både indvendigt og udvendigt, så det nu fremstår smukkere og mere prægtigt. Palæets nypudsede facader komplementeres på smukkeste vis af klassiske PH lamper, kobbertagrender, svævende træterrasse med bredde massive Douglas planker, der fortsætter gennem hele huset på 362 m2 og hvorfra en fantastisk smuk panoramaudsigt over Furesøen kan nydes. Den nyanlagte ankomst byder gæsterne velkomne til et smukt parkeringsanlæg med nyopført garagebygning med kobbertag og plads til 3 biler.

Ved palæets hoveddør bydes gæsterne ind i den store hall, og allerede her får man øje på den smukke udsigt over Furesøen. Det eksklusive Poggenpohl køkken med champagnefarvede metallåger, alt i Gaggenau og hele to Quooker er virkelig et køkken for sig. Og den specialbyggede vinreol er kun med til at gøre det hele endnu mere ekstraordinært. Der er 35 cm brede massive Douglas plankegulve, Vola armaturer, keramiske marmorklinker fra Italien, New Yorker døre, PH lamper og KNX styring af lys, varme og port via Iphone, udsøgte materialer, der sætter rammen for en ejendom i særklasse.
Masterafdelingen på 1. sal imponerer med specialdesignet walk in fra italienske Orme og direkte udgang fra soveværelse og masterbadeværelse til en kæmpestor, buet træterrasse i hele husets bredde med måske kvarterets mest fantastiske udsigt over sø, by og skov.

Bestil salgsmateriale

Dronninggårds Alle 68, 2840 Holte

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Nadia Brandt Holm
Kontaktperson

Nadia Brandt Holm
Filialchef Kgs. Lyngby
Ejendomsmægler MDE
nadia@eltoftnielsen.dk 25 97 25 07

Michelle Weis
Sagsbehandler

Michelle Weis
Trainee
weis@eltoftnielsen.dk 32 42 28 00

Udforsk andre
Villaer til Salg